reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyć ;) W Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu;):p:D a tu taki zonczek:p:D nawet zabraknie:-D
Hehehe a ja bije sie caly czas z mysla czy robic testy owu czy nie...dzis w sumie musiala bym zaczac choc tak naprawde od wczoraj wedlug dlugosci cyklu.
Co do Twoich testow to wlasnie wydaly mi sie takoe fajne:D

Trzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*
Mam nadzieje że i u mnie tak sie teraz stanie. Wczoraj była pełnia i M pisał do mnie że kobiety w pełnię zachodzą haha chyba już też chcialby. ja w tym miesiacu odpuscilam przestalam o tym mowic nawet.. zero testow itp to teraz on gada;p
Dzis gin. Mialam straszna noc. nie dosc ze do 2 nie moglam zasnac to pozniej co pol godz wstawalam. finalnie wstalam o 8 i pewnie dzis bede ledwo zywa na wieczór.
Jeszcze ten gin.. tam zawsze takie kolejki... pojde na pol godz przed otwarciem ciekawa ktora juz bede w kolejce...

Do trzech razy sztuka, macie rację ;)

Co do pełni, to chyba jeszcze dziś jej nie było.
no ja nie wiem co ty widzisz kochana za oknem.. ale nade mna doslownie nad glowa mam okno i choc zasloniete rolety to tak dawał łysy... był pełen księżyc z taką otoczką promieniującą a jutro ma byc to zacmienie nie?

reklama
Do góry