irminka1231
Fanka BB :)
U mnie to samo.tez trzymam kciukiTrzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo.tez trzymam kciukiTrzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*
Hehehe a ja bije sie caly czas z mysla czy robic testy owu czy nie...dzis w sumie musiala bym zaczac choc tak naprawde od wczoraj wedlug dlugosci cyklu.One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyćW Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu
a tu taki zonczek
nawet zabraknie
![]()
To ja spalam jak zabita...Jak tam u Ciebie? Robisz juz testy owu?Nie idzie spac przez tą pełnię. Co chwile wstaje a spie po pol godz.
Przykro miNo to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemneale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
Mam nadzieje że i u mnie tak sie teraz stanie. Wczoraj była pełnia i M pisał do mnie że kobiety w pełnię zachodzą haha chyba już też chcialby. ja w tym miesiacu odpuscilam przestalam o tym mowic nawet.. zero testow itp to teraz on gada;pTrzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*
Też w niedzielę jadę nad morzeTrzymam kciuki Kochana!
U mnie się jeszcze nie rozkręciło, a w niedzielę jadę nad morze...
no ja nie wiem co ty widzisz kochana za oknem.. ale nade mna doslownie nad glowa mam okno i choc zasloniete rolety to tak dawał łysy... był pełen księżyc z taką otoczką promieniującą a jutro ma byc to zacmienie nie?Do trzech razy sztuka, macie rację
Co do pełni, to chyba jeszcze dziś jej nie było.
nieTo ja spalam jak zabita...Jak tam u Ciebie? Robisz juz testy owu?