Agonia777
Fanka BB :)
Kobieto o mało monitora w pracy nie zaplułamA może coś nie nachalnego jak ten który znalazłam w necie. Zatkało by mu kakao![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobieto o mało monitora w pracy nie zaplułamA może coś nie nachalnego jak ten który znalazłam w necie. Zatkało by mu kakao![]()
@chlopkers ale pięknośćDwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]Zobacz załącznik 881880Zobacz załącznik 881881Zobacz załącznik 881882Zobacz załącznik 881883
Asia z mojaje perspektywy I przejść to on nic nie pomaga bardziej ta spasmolina działał na skurcze niż on. Jak mi podali za 2 wszczepieniem to kroplowka z 5 godzin szla I działało to może z 6 wróciłam do domu i skorcze były... najgorsza jest cena bo chyba 900 zl kosztujeQwa baby dajcie spokój z tą Niną błagam
@Kurcia No właśnie pytałam doktorka co mi da na skurcze - chodziło o spasmoline a wpisał też atosiban do transferu. Troche sie zastanawiam czy to potrzebne, bo nigdy tego nie miałam a ciąże były... tym bardziej, że jestem juz goła i wesoła hmmmm Za to wpisał też AH od razu, mam nadzieję, że nikt nie będzie kwestionował
btw - za mrożenie zarodków to kiedy się płaci? mrożą po 2 na 1 cryotopie czy nie chcą?
Ty to mi zawsze humor poprawisz [emoji23] taaa problem z kupskiem po punkcji jest czesto spotykany. W moim przypadku nawet śliwki z wodą nie pomogły.Dziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej.![]()
![]()
ImunologiaDziewczynki a mozecie mi powiedziec Pasikonik czym sie zajmuje? Bo slysze ze wszystkie chodzicie do niego![]()
Chyba kosztuje 800 zl i faktycznie dziala tylko kilka godzin po podaniu ale te kilka godzin jest bardzo wazne. Chyba @Ewunka miala badania przy atosibanie i on faktycznie wycisza skurcze ktore czasem sa bezbolesne ale sa. Ja bralam do 2 transferow i jak bede wracac po rodzeństwo to wezme tezAsia z mojaje perspektywy I przejść to on nic nie pomaga bardziej ta spasmolina działał na skurcze niż on. Jak mi podali za 2 wszczepieniem to kroplowka z 5 godzin szla I działało to może z 6 wróciłam do domu i skorcze były... najgorsza jest cena bo chyba 900 zl kosztuje
No właśnie nigdy wcześniej nikt mi nic nie mówił. Niby stwierdziła,że malutki,więc w transferze nie przeszkadza,no ale wiadomo,że lepiej żeby go nie było.Mam nadzieję, że się myliła
A w parensie nikt go nie widział? Przy stymulacji w Ciechocinku też?
Oj kochana każda ma gorszy i lepszy dzień to normalne.... mi doskwiera męża praca czyli moja samotność ale tak już jest niestety i narazie musi byćNo niby wrocilam ale jak widzisz dolek u mnie przoduje, mam nadzieje ze po wakacjach dojde do siebie bo poki co to tylko Was tutaj doluje .. ale obiecuje sie poprawic!
Piękny. My też mamy kotka.Dwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]Zobacz załącznik 881880Zobacz załącznik 881881Zobacz załącznik 881882Zobacz załącznik 881883