Teraz będzie dopiero drugi dopiero teraz trafiłam na dobrego lekarza który dał mi cała listę badań w wyznaczonych dniach cyklu ale z mężem staram się od 3 lat tylko nie zawsze się udawalo bo wyjeżdża zagraniceA który cykl starań u ciebie ?
reklama
mamaelaela
Fanka BB :)
Kati wybacz że się wtrącę ale trochę was podczytuje bo sama myślę o drugim małym za x lat i mam takie pytanie czemu tak szybko cesarka ? Nie miałaś terminu jakoś na końcówkę sierpnia ? [emoji4]10 sierpnia cesarka![]()
21 sierpnia terminKati wybacz że się wtrącę ale trochę was podczytuje bo sama myślę o drugim małym za x lat i mam takie pytanie czemu tak szybko cesarka ? Nie miałaś terminu jakoś na końcówkę sierpnia ? [emoji4]
Ostatnia edycja:
mamaelaela
To w takim razie życzę aby wszystko poszło po Twojej myśli22 sierobia termina cc tak szybko i tak czop odchodzi więc pytanie czy wytrzymamy do terminu cc, mała będzie już w terminie - dziecko urodzone w terminie to od 37+0. A ciąć mnie musi mój ginekolog bo inny przepuklinu pepkowej mi nie zrobi
jedynie prowadzący może wykazać taka chęć
![]()
agrafka07
Kurde mi sie to jakos dwa dni temu zaczęło [emoji849] nigdy tak nie miałam [emoji849] @ powinna przyjść gdzies 30.07 lub dopiero 4.08, teraz cholera wie kiedy dokładnie bo nie mierze temperatury wiec nie wiem [emoji849]
Ja w tym cyklu też miałam kłucie jajnika. Potem doliczyłam się, że wypadło to na zagnieżdżenie.
Teraz zaczynam żałować ze odpuscilam mierzenie temperatury w tym cyklu [emoji849]
Watpie zeby cos z tego bylo bo w tym cyklu tylko 5 razy sie staraliśmy w 8,9,10,15,16 dc wiec wątpię zeby sie udało [emoji6]
To jest mało? Zupełnie wystarczająco.
raz_dwa_trzy
@Sysia1804 fakt, HSG to nic przyjemnego, ale do przeżycia, trwa ok. 3-5 minut, co to jest w perspektywie tego,co może Cię czekać po
ja zaszłam w tym samym cyklu co HSG, po ponad roku starań.
Będzie dobrze,jest jeszcze tyle rozwiązań przed ivf, dasz radę 
martoosia04
U nas wyjątkowo teraz jakoś zajść sie nie udaje. Z pierwszym wpadka, z drugim w 1cs a teraz leci 3cs [emoji849][emoji849]
3cs to jeszcze nie tragedia :*U nas wyjątkowo teraz jakoś zajść sie nie udaje. Z pierwszym wpadka, z drugim w 1cs a teraz leci 3cs [emoji849][emoji849]
Ja z synem 13cs, teraz z córką 3cs i uważam to za cud że się tak szybko udało [emoji23]
Widząc właśnie nawet tu na forum ile dziewczyny się starają i co przeżywają.
Kasienka3b
@Dagaa11 jejku jak Ty pieknie z brzuszkiem wygladasz
Pewnie to jak Twoja corka wroci to pisz i zgadamy sie na ten plac zabaw. Dzieci sie wyszaleja
@Kaamilaaa a moze te klucie to rozwijajaca sie fasolcia? Czasami mam klucie jajnikow po owu ale 3 mam kciuki by u Ciebie zwiastowalo to 2 kreseczki na tescie
Pewnie to jak Twoja corka wroci to pisz i zgadamy sie na ten plac zabaw. Dzieci sie wyszaleja
@Kaamilaaa a moze te klucie to rozwijajaca sie fasolcia? Czasami mam klucie jajnikow po owu ale 3 mam kciuki by u Ciebie zwiastowalo to 2 kreseczki na tescie
reklama
Kasienka3b
Twoj brzuszek zgrabniutkiMoże też mam szansę na taki ;p mój gdzieś w 24 tygodniu
Ja tam wolę mieć mniejszy, jeśli wszystko jest ok. Przynajmniej wszystko mogę robić bez problemu![]()