reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Haha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy:D tylko talii brak,dla porównania profil;)
Jaka Ty śliczna dziewczyna jesteś ☺ ja tego chłopa Twojego to bym palnęła , za to że dopuścił do takiego kryzysu między Wami. Cudny brzuszek☺
Dziewczyny trzymajcie kciuku za Astrid po 19.00 mam kolejne badanie USG. Mam nadzieję,że Waga będzie ładniejsza.
Trzymam mocno. Będzie spora dziewucha zobaczysz☺
No to super, że wszystko się udało i synek miał dobra wage jak na ten tydzień, chociaż i tak kruszynka się wydaje skoro 34 tydzień i 1,8 kg. Wiadomo każde dzieciątko inne i inaczej przybiera na wadze, a najważniejsze, że zdrowe :)
Rozmawiałam z tą znajomą. Mały miał 1700g jednak. A poród to miała ekspresowy. Od wtorku bolał ją brzuch, chciała czekać do wizyty u gina bo miała mieć dzisiaj. Ale w środę wieczorem już ją tak bolało , że pojechali na ip. Myślała , że dadzą jej coś rozkurczowego albo przeciwbólowego. Jak ją gin zbadała to było widać już główkę, za późno żeby zatrzymać poród. Od razu kazali jej przeć. 15 min i mały się urodził☺
Ogólnie to poród bajka. A tak się biedna bała porodu i bólu a nie miała kiedy się tym zdążyć zestresować. ☺

reklama
Dziewczyny właśnie wróciliśmy do domu, próbuje Was doczytać. Skwar na dworze niesamowity, wyjeżdżaliśmy z parkingu to pokazywało 38 stopni w cieniu ;o w sloncu patelnia... Byłam dziś zrobic nowe paznokcie u nóg, zdjac u rak. Tak mi dziwnie teraz, nawet pisać na telefonie :p kupiłam odżywkę i będę malować zaraz. Później byliśmy na obiedzie w mojej ulubionej restauracji i na zakupach chyba już ostatnich tego typu ;P kupiłam jeszcze dwie pary spodenek zwykłych dresowych, żeby mieć w czym biegać po domu :D a tak to większość dla małej ubranek jeszcze, chusteczki nawilżane o ktorych pisaliście i te co wczoraj znalazłam na spróbowanie, pudełeczko na smoczek, komplet majtek, skarpetek dla mnie i czekolada na goraco magic stars (ciekawe czy będzie chociaż przypominać smakiem gwiazdeczki :D) ;) jak już mieliśmy wracać to wzięliśmy sobie po kawie mrożonej dla ochłody, pani pięknie napisała moje imię [emoji23] a teraz chłodze się przy wiatraku, nogi w misce z zimna woda. Chyba za bardzo dałam sobie dziś w kosc z tym lazeniem, bo brzuch mi się teraz dziwnie spina na dole, ale teraz mogę odpoczywać :D
IMG_0473.JPG

IMG_0475.JPG

IMG_0469.JPG

IMG_0470.JPG

IMG_0479.JPG

Załączniki

• IMG_0469.JPG
    IMG_0469.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 358
  • IMG_0470.JPG
    IMG_0470.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 362
  • IMG_0475.JPG
    IMG_0475.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 363
  • IMG_0479.JPG
    IMG_0479.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 361
  • IMG_0473.JPG
    IMG_0473.JPG
    796 KB · Wyświetleń: 357
@Angelika22 slodziutki ten Twój synek❤️❤️❤️i te usteczka .

@Mikasa7 ale laseczka z Ciebie!

Ja po zakupach padlam i zasnęłam. Tez trochę za mocno poszalałam, bo brzuch mi się co chwila stawiał, ale już odpoczęłam i jest lepiej. Idę spełnić zachciankę i biorę się za ciasto .

reklama
Do góry