• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czuję się jak w saunie i tak samo się pocę Hehe. Zaraz kolejny zimny prysznic.

@Ewka34 może nie czekaj na te wody tylko zbieraj cztery litery o jedz ;).

Nie, ja wam tylko mowie co sie dzieje u mnie ale nie pojade poki nie bedzie to konkretne cos ;) poza tym to tylko czop.. u mnie w szpitalu weekend zaczyna sie w piatek i maja to gdzies przez weekend wiec jesli nie rozkreci sie porzadnie to nie ma sensu tam jechac ,serio.. po comam sie wkurzac ;) a tak.. jestem spokojna w domu,posmieje sie ,wyluzuje i moze samo pojdzie ;)

Hejka jestem po wizycie i wcale mnie nie uspokoiła , byc moze trzeba bedzie rozwiązać ciąże jescze szybciej niz planowe Cc , bo nadal przyrost za mały , mimo ze przepływy wyglądają Ok . Spadliśmy na 10 centyl :(

Nie, ja wam tylko mowie co sie dzieje u mnie ale nie pojade poki nie bedzie to konkretne cos ;) poza tym to tylko czop.. u mnie w szpitalu weekend zaczyna sie w piatek i maja to gdzies przez weekend wiec jesli nie rozkreci sie porzadnie to nie ma sensu tam jechac ,serio.. po comam sie wkurzac ;) a tak.. jestem spokojna w domu,posmieje sie ,wyluzuje i moze samo pojdzie ;)

Ale jak już miałaś ten czop z krwią to masz teraz szyjkę otwarta na wszystkie świństwa + rozwarcie i duże ryzyko wtedy dla Was, ale wisodmo zrobisz jak uważasz :) szkoda, że takie maja podejście w szpitalu olewatorskie, bo jak komuś się coś niepokojącego zadzieje to już raczej organizm nie patrzy na to czy to weekend czy normalny dzień roboczy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry