Anulaa88
Fanka BB :)
No właśnie Gienio, jak tam?Dziewczyny trzymajcie kciuku za Astrid po 19.00 mam kolejne badanie USG. Mam nadzieję,że Waga będzie ładniejsza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie Gienio, jak tam?Dziewczyny trzymajcie kciuku za Astrid po 19.00 mam kolejne badanie USG. Mam nadzieję,że Waga będzie ładniejsza.
Czuję się jak w saunie i tak samo się pocę Hehe. Zaraz kolejny zimny prysznic.
@Ewka34 może nie czekaj na te wody tylko zbieraj cztery litery o jedz.
Hejka jestem po wizycie i wcale mnie nie uspokoiła , byc moze trzeba bedzie rozwiązać ciąże jescze szybciej niz planowe Cc , bo nadal przyrost za mały , mimo ze przepływy wyglądają Ok . Spadliśmy na 10 centyl![]()
Tzn? Ile malenstwo ma kg?Hejka jestem po wizycie i wcale mnie nie uspokoiła , byc moze trzeba bedzie rozwiązać ciąże jescze szybciej niz planowe Cc , bo nadal przyrost za mały , mimo ze przepływy wyglądają Ok . Spadliśmy na 10 centyl![]()
Ale skoro przepływy ok, to raczej dobra wiadomość. Jak Ty się czujesz? Tulę mocnoHejka jestem po wizycie i wcale mnie nie uspokoiła , byc moze trzeba bedzie rozwiązać ciąże jescze szybciej niz planowe Cc , bo nadal przyrost za mały , mimo ze przepływy wyglądają Ok . Spadliśmy na 10 centyl![]()
Boje sie bardzo , ze cos jest nie tak . Ciąża przebiegała idealnie , nie wiem skad te problemy .Ale skoro przepływy ok, to raczej dobra wiadomość. Jak Ty się czujesz? Tulę mocno
Nie, ja wam tylko mowie co sie dzieje u mnie ale nie pojade poki nie bedzie to konkretne cospoza tym to tylko czop.. u mnie w szpitalu weekend zaczyna sie w piatek i maja to gdzies przez weekend wiec jesli nie rozkreci sie porzadnie to nie ma sensu tam jechac ,serio.. po comam sie wkurzac
a tak.. jestem spokojna w domu,posmieje sie ,wyluzuje i moze samo pojdzie
![]()
Obecnie 2470 Ga ile malutka wazy?