G
gosc12
Gość
Śliczny wpis. Zrobiłam screena, będzie do albumu brzuszkowego
U Ciebie też już ciekawie a dalej w dwupaku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny wpis. Zrobiłam screena, będzie do albumu brzuszkowego
Myślałam dzisiaj nad tym też. A gdyby zastąpił ta chęć, piwem 0.0% ? Czy to głupi pomysł. Chodzi mi , żeby tak na początek, oszukać trochę głowę. Pomoc specjalisty .. ale w jaki sposób skoro w poniedziałek wyjeżdżaCzasami lzy i checi poprawy to za malo, dobrze, zeby mial tez wsparcie jakiegos specjalisty. Tym bardziej, ze juz wie, ze moglby kombinować, zeby sie napic... na pewno bedzie mu trudno tak daleko od Was i nie raz bedzie mial gorszy dzien ale musi znalezc inny sposob na radzenie sobie w stresujacych sytuacjach.
Idę na cc
Ale się boję...Powodzenia Kasia dla was !!
Trzymaj się! Będzie dobrze!!!! Już za chwilę utulisz swoją panienkęAle się boję...
A czemu teraz cc?Idę na cc
Gratulacje!!!! Majeczko witaj!!!!2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze