adansonia
Fanka BB :)
Ja jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozyloJezu w zyciu nie do niej! Jakbym miala zmieniac Grettke to tylko na Mercika lub dr Piekarz-Adamczyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozyloJezu w zyciu nie do niej! Jakbym miala zmieniac Grettke to tylko na Mercika lub dr Piekarz-Adamczyk
@Mieciu85 powodzenia!!!!!!!!!!! Mocne kciuki !!!
@Vorreiavereunbimbo idź w śrooodę ;P ja też idę 9dpt
Czuję się bezobjawowo i mam ochotę walnąć się młotkiem i obudzić w czwartek.Dzieki Kurcia, a ja kciuki za Twoja bete!!! [emoji173]️Jak sie czujesz?
W tamtym roku była tu dziewczyna która z Uk latała do Czech i od razu po transferze poleciała do domu a dzisiaj już tą różowa pupkę ma po drugiej stronie brzucha. Nie ma się co stresowaćDzieki [emoji173]️ oby z ta pupcia sie sprawdzilo
Tak tez o to pytalam ale powiedzieli, ze jutro juz moge leciec, lot niecale 2h wiec bedzie ok,a do lotniska teZ blisko. Musze juz do malej wracac bo moj mowi,.ze czuje sie jak matka samotnie wychowujaca dziecko [emoji6]
Ja jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozyloA masz jakieś źle wspomnienia co do niej?
A moje serce ostatnio podbiła GajewskaJa bardzo lubie Mercika, jest mily i ma swietne opinie.
Czuję się bezobjawowo i mam ochotę walnąć się młotkiem i obudzić w czwartek.
Kurcia, Ty się nie łam brakiem objawów. Coś Ci wczoraj pisałam. Paulina też była bezobjawowa a dzisiaj idzie na trzecią weryfikację bety. Tak więc chilll. Który masz dzisiaj dpt?@Mieciu85 powodzenia!!!!!!!!!!! Mocne kciuki !!!
@Vorreiavereunbimbo idź w śrooodę ;P ja też idę 9dpt
Fajny gość to prawda wszyscy tam są kompetentni i specyficzni na swój sposóbJa bardzo lubie Mercika, jest mily i ma swietne opinie.