reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ooo. No jeśli Karolina w szpitalu to pewnie się coś świeci i za niedługo będzie kolejna panienka;)
Ja wam powiem że miałam dziś fajny dzień. Pospalam do 10tej. Rano seks, zakupy, ktg, posiedzialam na ogrodzie w basenie... na obiad kupna pizza A teraz już się wyleguje i pije jakiegoś wiśniowego radlera 0%. Wyjątkowo smaczny i jeszcze nie nabawił mnie zgagi ;)
Powiedzcie mi czy któraś ma bóle jakby płuca albo przepony po jednej że stron. Bo mnie prawa część pod zebrami boli bardzo. Z lewej nie czuje nic. Dziwię się bo w sumie brzuch już niżej i jakiś kłopotów z oddychaniem nie mam od dawna.
To co, trzymamy kciuki za @miloscwczasachpopkultury :)

reklama
Dziewczynki ja podjechałam z ciekawości po 18 na SOR z moim skoro naprawiliśmy auto żeby się upewnić co tam u małej i zrobili mi ktg bez problemu i ciśnienie małej idealne, bo 140-160 a skurcze to 3 takie konkretniejsze się zapisały tzn 70-100, ale nieregularne także macica sobie coś tam ćwiczy i najmniej aktywność to 40. Także coś tam te sposoby pomagają lekko, teraz skończyłam wchodzić i schodzić po schodach 10 min także dziś łącznie 30 min i padam :D
IMG_0579.JPG
IMG_0579.JPG
q

Załączniki

• IMG_0579.JPG
    IMG_0579.JPG
    522,7 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0579.JPG
    IMG_0579.JPG
    582 KB · Wyświetleń: 452
  • IMG_0579.JPG
    IMG_0579.JPG
    563,5 KB · Wyświetleń: 452
Szkoooda że się nic nie dzieje. Ja za godzinkę idę z mężem na spacer mimo opuchnietych nog, jak wrócimy to pobujam się na piłce a potem seks :)

To powodzenia :)

No jak na mnie to i tak dużo, ze aż 3 skurcze w ciągu 30 minut :D jak wcześniej nic. wiec schody coś tam działają. Jeszcze napije się dziś tej herbatki, pomęczę mojego o jakieś przytulanki chociaż już nie ma sił hah i może spacer. A teraz pod prysznicem odleciało znowu mi czopka trochę po tych schodach [emoji5][emoji28]

Jestem w szpitalu - cos jest nie tak , dziecku bardzo skacze ciśnienie poniżej 120 a
potem 170 a ja mam bardzo wysokie . Teraz mam usg doppler i po nim kazali mi wrócić na oddział na rozmowę z lekarzem , który bedzie oglądał zapis .

Jaka czujna [emoji5] tak podjechaliśmy na SOR sprawdzić, cos tam były 3 skurczyki 60-100 i wtedy ogólnie taki lekko napiety brzuch, także coś tam ćwiczy macica, ale nadal w dwupaku i domku jestem. [emoji8]
Kurde to ty jeszcze nie urodziłaś ? Chwilę nie wchodziłam na forum ale myślałam że wreszcie udało ci się wywołać poród a ty dalej w domku.
Nie myślałaś żeby się położyć do szpitala w razie w ? Coś kiedyś pisałaś że jak się termin będzie zbliżał to o tym pomyslisz

Jestem w szpitalu - cos jest nie tak , dziecku bardzo skacze ciśnienie poniżej 120 a
potem 170 a ja mam bardzo wysokie . Teraz mam usg doppler i po nim kazali mi wrócić na oddział na rozmowę z lekarzem , który bedzie oglądał zapis .

To dobrze, ze pojechałaś. To rzeczywiście jest niepokojące i dziwne. Dobrze, ze Cię wzięli na obserwacje i dbają o wszystko. A skurcze jakieś się piszą?

reklama
Kurde to ty jeszcze nie urodziłaś ? Chwilę nie wchodziłam na forum ale myślałam że wreszcie udało ci się wywołać poród a ty dalej w domku.
Nie myślałaś żeby się położyć do szpitala w razie w ? Coś kiedyś pisałaś że jak się termin będzie zbliżał to o tym pomyslisz

Lekarz mówi, ze mogliby mnie położyć tu, ale w domu więcej możemy zdziałać żeby przyspieszyć i niepotrzebnie bym leżała i się męczyła. To jego słowa :D a tu w Zgorzelcu i tak bym nie chciała także czekamy na mocniejsze objawy i wtedy jak coś do Lubania tam gdzie mamy zamiar rodzic [emoji5]

Do góry