reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

A Wasze mamuśki jakie miały złote teksy?
Mamusie starszych dzieci, już lecą do Waszych dzieci takie hity?
Moja jeszcze mówiła "ucz się bo czarno widzę tą twoją mature" i jak mówiłam, że pić mi się chce to było "herbate se zrób" [emoji16]
A no i "jak ci sie cos nie podoba to sie wyprowadz" [emoji16]

Ja bym jeszcze dodała:
„Odwróć się do ściany i śpij”
„Wy mnie chcecie do grobu wpędzić”
„Mamo mogę „tam” iść, wszyscy z klasy idą”-„Ty nie jesteś jak wszyscy”
„Mamo jaka dziś zupa”-„zupa z trupa”(to oczywiście żartem było powiedziane)

reklama
Ja bym jeszcze dodała:
Moja jeszcze.mowila przed wywiadówka ze'znow będzie świecić oczami' [emoji23]

Właśnie zastanawiam się nad treningami takimi dla kobiet w ciąży , rozpoczęłam właśnie 2 trymestr ale boję się że coś się stanie mam jakąś blokadę [emoji849]

Zawsze możesz skonsultować to z lekarzem i zobaczysz co on powie, doradzi co Ci wolno a czego nie. Poza tym na zajęciach dla ciężarnych są specjalnie dobrane ćwiczenia, po to właśnie aby nie zaszkodzić.

Zawsze możesz skonsultować to z lekarzem i zobaczysz co on powie, doradzi co Ci wolno a czego nie. Poza tym na zajęciach dla ciężarnych są specjalnie dobrane ćwiczenia, po to właśnie aby nie zaszkodzić.
Napewno to skonsultuje z lekarzem, wogóle muszę się dowiedzieć czy u mnie w mieście są takie zajęcia dla ciężarnych [emoji4]Wcześniej byłam bardzo aktywna i brakuje mi tego [emoji6]

Ja bym jeszcze dodała:

Ahahaha[emoji23] "Ty nie jesteś wszyscy" też u mnie było;) z innych to "jak nie chcesz się uczyć to idź rowy kopać" [emoji23] "zostaw ziemniaki ale mięso zjedz" "jak Ci się nie podoba to się wyprowadź" jak mówiłam, że mi się nudzi to często słyszałam "to się rozbierz i pilnuj ubrań" [emoji23] "dom to nie hotel".

Byłam dziś w pracy oddać wszystkie moje rzeczy, taka u nas zasada jak ktoś dostanie zakaz pracy. Ledwo tam dojechałam... musiałam jechać metrem z jedną przesiadką. Duchota okropna:/ jak wracałam to już nie mogłam wytrzymać, weszłam do domu i bełt[emoji15] zawsze tak mam jak gdzieś wyjdę w ten gorąc [emoji20] nie da się żyć. Ale wszyscy się ucieszyli, że mnie widzą. Dostałam kartkę i bon podarunkowy oraz siatę jabłek papierówek[emoji4] dostali cały kosz od pacjenta prosto z ogrodu[emoji6]

Wczoraj było mi tak gorąco wieczorem, że oboje z narzeczonym obkładaliśmy się mokrymi ręcznikami i na czoło dodatkowo okład[emoji51] chcę jesień!!

Trzymam kciuki za wizyty![emoji1307]

Dziewczynki u mnie wszystko ok ;)
IMG_1051.JPG

Załączniki

• IMG_1051.JPG
    IMG_1051.JPG
    187,5 KB · Wyświetleń: 263
może z takich jest lekka i wygodna zero nacisku na brzuch oczywiście kwestia gustu
powodzenia n wizytach

reklama
W tej aplikacji od Oli jest fajnie napisane o aktywności [emoji4]
Screenshot_20180731-115717.jpg
Screenshot_20180731-115732.jpg
Screenshot_20180731-115740.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180731-115717.jpg
    Screenshot_20180731-115717.jpg
    96,7 KB · Wyświetleń: 274
  • Screenshot_20180731-115732.jpg
    Screenshot_20180731-115732.jpg