Lustysia
Fanka BB :)
Pytałam ostatnio o to mamy i powiedziała, ze raczej nie i ze jak będzie skurcz taki z prawdziwego zdarzenia to napewno będę wiedziala, ze to toDziewczyny czy skurcz może łapać pp jednej stronie brzucha? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytałam ostatnio o to mamy i powiedziała, ze raczej nie i ze jak będzie skurcz taki z prawdziwego zdarzenia to napewno będę wiedziala, ze to toDziewczyny czy skurcz może łapać pp jednej stronie brzucha? :/
Pytałam ostatnio o to mamy i powiedziała, ze raczej nie i ze jak będzie skurcz taki z prawdziwego zdarzenia to napewno będę wiedziala, ze to toJa myśle, ze to mała mi na coś uciska, często mam taki kilku sekundowy ból na dole brzucha po lewej stronie.
Dzieki :*[emoji7][emoji7][emoji7]
Sama słodycz [emoji173][emoji173][emoji173]
A co do słodycz to opierdzieliłam właśnie ostatni kawałek czekolady z Lidla takiej z chrupkami [emoji23] zajęło mi to 3h - nowy rekord [emoji12] oby poszło w cycki [emoji23]
Kochana mi się skurcze nie pisały na ktg. Ani przy Aleksie ani przy Maji.Oj będziesz wiedziała na bank, ja się zwijam od rana z bólu, ale są nieregularne, po 30-60 sekund i na ktg zapisuje się dupa, bo 50-60 i czekam czekam i cierpię...
Ja to zamowilam w necie i nie przypuszczałam nawet, ze to jest takie grube i robi taki wielki spad, a co najlepsze zamowilam dwa jeden na szerokosc łóżeczka, a drugi na szerokość kołyski...Ja klinu nie daje pud materac[emoji4]będę docelowo go kłaść w razie potrzeby[emoji4]
Cipcia a TY się rozpakuj w końcu a nie zadowolona jak w sanatorium menu smakołykowe ustalasz co chwilę hehe żartuję a tak na serio to życzę szybkiego i bezbolesnego porodu, rach ciach na blok porodowy i do domu z małą i tatusiem :-)
Kochana mi się skurcze nie pisały na ktg. Ani przy Aleksie ani przy Maji.
Sprawdzali Ci rozwarcie?
Pytałam ostatnio o to mamy i powiedziała, ze raczej nie i ze jak będzie skurcz taki z prawdziwego zdarzenia to napewno będę wiedziala, ze to toJa myśle, ze to mała mi na coś uciska, często mam taki kilku sekundowy ból na dole brzucha po lewej stronie.
Mi tez sie nie pisalyKochana mi się skurcze nie pisały na ktg. Ani przy Aleksie ani przy Maji.
Sprawdzali Ci rozwarcie?