reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Co to oznacza w praktyce że są podwyższone ??
Komorki nk przy staraniach o dziecko niestety gdy sa za wysokie prowadza do tego ze zarodek nie jest w stanie sie zagniezdzic. A jesli sie zagniezdzi to tylko na chwile poniewaz zostaje zabijany przez te wlasnie komorki ktore zreszta nazywane sa natural killer. To tak najprosciej wyjasnione

reklama
Komorki nk przy staraniach o dziecko niestety gdy sa za wysokie prowadza do tego ze zarodek nie jest w stanie sie zagniezdzic. A jesli sie zagniezdzi to tylko na chwile poniewaz zostaje zabijany przez te wlasnie komorki ktore zreszta nazywane sa natural killer. To tak najprosciej wyjasnione
O matko , a jak można je obniżyć ?

Dziekuje za wsparcie dziewczyny. Jestescie nieocenione i zawsze mozna na Was wszystkie liczyc. To niesamowite miec tyle zyczliwych osob.

Pozostaje powiedziec: Zegnaj Kurczaczku nr 4. Byles moim ukochanym. Walczyles najdzielniej ze wszystkich.

@misis188 tak zrobie. Pojde do G zobacze co powie a pozniej skonsultuje to z kims innym. Moze PA - polubilam ja.
Kurcia a masz jeszcze jakiegos sikacza w domu? Ja tak czy srak czekałam do 10dpt przy blastce zanim odstawiłam leki. Może chociaż w poniedziałek jeszcze siknij? Oczywiście jeśli krwawa mery cię nie zaskoczy wcześniej...

reklama
Do góry