Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak też mogło być tylko antybiotyk musi być wpisany w książeczkę i na wypisie też że był podawany. Ja myślę że jak wszystko było ok to naprawdę szkoda wogole że jej mama o tym powiedziała bo przecież po porodzie badają dziecko, robią badania i jakby coś było nie tak to by było wiadomo.Ja jak miałam seledynowe wody to podczas porodu podali mi antybiotyk który i syn z moją krwią że tak powiem dostał. Może Klaudia też dostała antybiotyk, a nawet o tym nie wie?
Ja mam na wypisie swoim. W książeczce syna nie ma wpisanego antybiotyku.Tak też mogło być tylko antybiotyk musi być wpisany w książeczkę i na wypisie też że był podawany. Ja myślę że jak wszystko było ok to naprawdę szkoda wogole że jej mama o tym powiedziała bo przecież po porodzie badają dziecko, robią badania i jakby coś było nie tak to by było wiadomo.
Ja też pamiętam może zdziwienie że córka nie zapłakała od razu bo myślałam że to jak w filmach![]()
Mi też Aleks nie płakał. Za to mała wydarła się od razu.Tak też mogło być tylko antybiotyk musi być wpisany w książeczkę i na wypisie też że był podawany. Ja myślę że jak wszystko było ok to naprawdę szkoda wogole że jej mama o tym powiedziała bo przecież po porodzie badają dziecko, robią badania i jakby coś było nie tak to by było wiadomo.
Ja też pamiętam może zdziwienie że córka nie zapłakała od razu bo myślałam że to jak w filmach![]()
Nie ma czegoś takiego jak niewartościowy pokarm. Na cycu wiadomo że dziecko będzie częściej wołać niż na mm. Bo nasz pokarm jest rzadszy tym bardziej w te upały.Po czym poznać , że dziecko się najada i , że pokarm jest wartościowy ?
Moja już czwarta godzinę z cycka nie schodzi. W przerwach robi kupy , odstawieniu i płacze. Polezy i znowu krzyk.. boje się, żeby jej nie przekarmić, lub , że się w ogóle nie najada ..
I do mam po porodzie pytanie .
Wasze maleństwa też mają czkawkę 75776478990 razy dziennie ??
Trzymam kciuki , zebys urodziła jak najszybciej :** podobno przed porodem ustają objawy, zbiera się siłyW ogóle nadrabiania nie mam hehemnie pobolewa brzuch, i ogólnie słaba jestem
niby do terminu 24.08 jeszcze ponad dwa tygodnie, ale znajoma jak mnie wczoraj zobaczyła to powiedziała że pewnie do tygodnia urodzę
ogarnia mnie strach
![]()
Nie pamiętam tak dokładnie. Ale jak w zegarku to na pewno nie było. Ale tak po miesiącu to Ty już się nie zastanawiasz nad pewnymi rzeczami. Karmisz w miarę o tych samych porach, dziecko śpi różnie. W dzień to właśnie u mnie różnie było. Dosyć szybko uregulowało się nocne karmienie.Ile czasu minęło zanim na dobre unormowało Ci się karmienie i idealne ssanie dziecka z piersi ?
Jejuś też nie pamiętam jak długo to trwało. Ale tak miesiąc czy dwa. To na początku leci samo cały czas. Potem jak dziecko np za długo śpi i mija pora karmienia to zaczyna rwać w piersiach i wtedy leci też. Ja to jak karmiłam z jednej piersi to przez chwilę zaciskałam drugi sutek i przestawało lecieć.Przed wyjściem dostała czkawki i nie chciała z butelki mleka się napić , bo miałam odciągnięte trochę. Pierś dorwała i się najadła.
Wróciliśmy ze spaceru i była tak głodna jak wstała , że nie mogłam jej ogarnąć przy cycku, z butelki wyjadla. Teraz chciałam dać resztę mleka w butelce i nie chwyciła. Widzę , że jak jej się uwidzi. Raz butelkę weźmie , raz nie.
Wyjść na dłużej bym nie wyszla, ale tak jak wczoraj do lekarza musiałam na tą godzinę.
A jeszcze mam takie pytanie. Kiedy przestaje tak cieknac z piersi? Bo ani się ubrać po prysznicu tak kapie o zastanawiam się kiedy to się unormuje, że pokarm będzie leciał tylko przy karmieniu.
Super☺ja jestem dobrej myśli i Ty też bądź. Synek Wam pomaga odbudować tę relację. I córcia jeszcze bardziej zcali Waszą rodzinę. Trzymam kciukiHej Kobietki.
I ja się witam w kolejnym sierpniowy dzień. U nas dziś baaardzo pochmurno i 22 stopnie, więc idealny dzień na porod
@Gienio śliczne masz dzieci, bajkowe pokoje i zdjecia
Melduję,że mąż się trochę otwiera, sam z siebie dotknął brzuszka, dużo żartuje,a wczoraj na wieczór to mnie prawie zagadalmówił nawet o kwestiach materialnych, typu podziału domu dziadka, bo jego tata nic nie dostał i może przejść na męża i jego siostre. Więc chyba dalej planuje że mną przyszlosc
trochę z niego schodzi widać, bo zaczęliśmy żyć normalnie, nie siedzimy w domu, tylko weekend intensywnie, plaża, restauracja, kino z synem, kawa u znajomych, u mojej siostry. Ach ta ciąża...tyle czasu zagrożona, tyle zmartwień, stresów, kłótni, nieporozumień...A teraz góry przenoszę,a ta mała Pipcia siedzi w brzuszky
w piątek termin. Szok. Rzucam żartami o seksie, ale fizycznosci dalej brak. Może poproszę?
haha
Syn znowu wczoraj nas zagial, bo po wieczornym przeczytaniu bajki się przytulamy. A on w jednej raczce trzymał ludzika i mowi "Tata, ja teraz potrzymam mojego bohatera,a Ty przytulaj Mame"mieliśmy taka beke... żeby syn sfatal rodzicow
ale do przytulaskow nie doszło, bo szybko zaraz syn coś tam jeszcze wymyslil
![]()
Klaudia to pewno skok rozwojowy, moja miala to samo od 15 do 21 na cycu. Orzeszlo po kilku dniach, jest mega ciezko ale trzeba dac rade.Po czym poznać , że dziecko się najada i , że pokarm jest wartościowy ?
Moja już czwarta godzinę z cycka nie schodzi. W przerwach robi kupy , odstawieniu i płacze. Polezy i znowu krzyk.. boje się, żeby jej nie przekarmić, lub , że się w ogóle nie najada ..
I do mam po porodzie pytanie .
Wasze maleństwa też mają czkawkę 75776478990 razy dziennie ??
To mój drugi poród po czterech latach. Bardzo szybki. Urodziłam w niecałe dwie godziny licząc od wejścia na łóżko porodowe czyli od razu po zarejestrowaniu się do szpitala . Szybciej miałam rozwarcie niż dziecię gotowe do wyjściaGratulujęjak się czujesz? Jak poród?