reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja zrobiła to samo hah. Przebralam, na cycu 5 min, usnęła po 30 min już smrodek i Pielucha w kupce, przebralam, polecała 25 min i znowu haha teraz przebrana i dałam ją do leżaczka i leży ładnie. Nie będę co godzinę jej cyca na 5 min dawać, bo później srac będzie co 30 min xd Zobacz załącznik 885704

Chlodno u Was ? Bo Mała taka opatulona :)

reklama
Jak ubieracie maluchy na takie ciepło na dwór ? Chce ją wziąć koło 17 na trochę. I zastanawiam się czy rampers i skarpetki to trochę za mało ? Lepiej body i leginsy ?

Teraz to już pewnie kwestia maksymalnie kilku dni [emoji16]Karokao skoro czop z krwią odchodzi, to kto wie, czy za kilka godzin nie będziesz już tulić [emoji1]Paulana ciekawe, czy dziś się coś zacznie [emoji6]Tylko 3 godziny przez całą noc spałaś? W domu zawsze lepiej [emoji846] słodka mała.Mam nadzieję, że mama weźmie sobie radę do serca i szybko podejmie leczenie. Mnie też zapisz na swoją listę. Termin mam na tą sobotę [emoji6] mogłabym już do tej soboty urodzić.Pewnie zaraz ząbek wypadnie. W końcu marchewka twarda jest [emoji6]

Katinails na szczęście te 1,5 godziny to nie jest dużo [emoji846]

Bajunia gratulacje [emoji1] synek prawie się wyrobił z prezentem [emoji846]

Powodzenia na wizytach. Ja też już po. Wszystko z małym w porządku. Ilość wód też w normie. Także czekam na rozwój sytuacji [emoji4]

Gdyby to nie było na żarty to bym Was wszystkie na taką liste zapisała, żebyście już miały dzieci przy sobie :***

Tak robię i chodzę w takich majtasach i podpasce cienkiej. Przemywam woda i od dziś robię irytację tantum rosa i jest lepiej po tym :) a wy nosicie same te majtki siatkowe czy tez z podpaska wkładka??
Z podpaska nosiłam bo przecież krwawi się dalej. Już od wczoraj noszę takie swoje zwykle bawełniane głębokie majty i jest wygodnie :) mało krwi leci , może już się unormuje :) nie wiem ile trwa takie oczyszczanie ?

reklama
Do góry