N
Natuś_ka
Gość
Hehe to takie samo sniadanko mialysmyJa tak samo mam, nie wiem co jeść!Nie mogę też pić wody, więc hardcore. Przegryzam orzechy cały dzień, rano zmusiłam się do zjedzenia kanapki z pomidorem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe to takie samo sniadanko mialysmyJa tak samo mam, nie wiem co jeść!Nie mogę też pić wody, więc hardcore. Przegryzam orzechy cały dzień, rano zmusiłam się do zjedzenia kanapki z pomidorem.
Kiedy pierwsza robiłaś w którym dniu cyklu... Ja chyba jednak się wybiorę na kolejną a co tam....
Mnie też bolą szczególnie jak kaszle albo kichne. Ogólnie dziś pobolewa mnie całe podbrzusza dosyć mocno. Czuję jakby coś miało zaraz że mnie wylecieć.Dziewczyny czy was też tak bolą jajniki? Przez pół nocy nie spałam bo czułam kłucie w prawym jajniku teraz też pobolewa.
Wiem, że są, bo w drugiej ciąży lekarz mi proponował, ale ja jestem anty lekowaWczoraj moja koleżanka ginekolog mówiła mi że jak będę miała mdłości to mam się do niej zgłosić bo są na to leki. I nie trzeba się męczyć![]()
Mnie nic nie boli. Może tam nic nie ma u mnie, okaże się w piątekDziewczyny czy was też tak bolą jajniki? Przez pół nocy nie spałam bo czułam kłucie w prawym jajniku teraz też pobolewa.
WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ TRZYMAM MOCNO!!!!!Jestem po wizycie u gina...oba pecherzyki pękły, endo też ładne, lekarz trzyma kciuki [emoji4] więc dziewczyny Was też proszę o kciuki i byle do testowania [emoji6]