reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

że się tak wtrącę Nam lekarz z innej kliniki powiedział żeby tam podjechać i zrobić to badanie.
Dzięki. Czyli mowisz, że tam polecją? A nie wiesz czy jeszcze gdzieś można? mam do Katowic około 3h drogi i nie bardzo nam to pasuje, ale tak szczerze to nie widziałam, zeby to było jeszcze gdzieś dostępne, ale też za bardzo nie szukałam (oczywiście interesuje mnie Rzeszów i co najwyżej Kraków)

reklama
Hej Dziewczyny, gratuluję wszystkim pozytywnych bet, serduszek i tylu pozytywnych wieści! My juz kończymy 3 miesiac i za tydzień mamy prentalne, może Kropki pokażą juz kim są Mamusi :) Kochane, jeżeli ktoras ma problemy ze zwracaniem zostały mi 2 opakowania Zofranu - jest bezpieczny w ciazy, przypisal mi go ordynator w szpitalu na ginekologii, wiec spokojnie możecie to brac :) nam na szczęście już nie jest potrzebny :) a dziala cuda w chwilach kryzysu... jak coś to piszcie priv :)
Cześć, myślałam o Tobie. Cieszę się, że wszystko ok. A jak brzuszek? Rośnie? Ja już mam taki duży, że nikt mi nie wierzy, że termin mam na koniec lutego. Już przeszły Ci mdłości? [emoji4]

U nas wszystko pięknie dzieciątko ma 1,9 mm serduszka jeszcze nie widać jest pecherzyk zolkowy czy jakoś tak mam przyjść w środę i już będzie serduszko ;) cud mój trwa i jest pięknie ;) a teraz jedziemy odpocząć Zobacz załącznik 885948
Super. Beta po tym spowolnieniu musiała ruszyć z kopyta. Nie ma innej opcji. Trzymamy kciuki za piękne serduszko w środę. [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny wy nawet nie wiecie jak ja się cieszę ;) jest pięknie a może być piękniej ;) czyli jest dobrze tak myślicie a od czego jest te ciałko żółte wezcie powiedzcie bo nie wiem hehe ;)

Ach te chłopy. Sorry ze to powiem ale albo się czegoś chce albo nie!! Załamał się bo co??? Chce dzieciaczka niech nie pije. ;))))
Najlepiej żeby oni wogóle nie pili przez cały okres starań, po 3 miesiące się sperma wymieni.
Kochana on już 3 lata można powiedziec ze wogole nie pije wiec temu mi go szkoda,a tak jak facet gorąco ,wakacje to i piwo się chce... wiesz jak to jest nie widzieć się z rodzina z rok to i opić trzeba ;)oj ciężki temat jeśli chodzi o niego to serio nie mogę mu nic zarzucić bo poświęca się w 100%

Dzięki. Czyli mowisz, że tam polecją? A nie wiesz czy jeszcze gdzieś można? mam do Katowic około 3h drogi i nie bardzo nam to pasuje, ale tak szczerze to nie widziałam, zeby to było jeszcze gdzieś dostępne, ale też za bardzo nie szukałam (oczywiście interesuje mnie Rzeszów i co najwyżej Kraków)
Podstawowe badanie zrobisz w diagnostyce. A np jakbys zadzwonila do jakiejs kliniki leczenia nieplodnosci np macierzynstea? Przeciez nie musza wiedziwc ze sie gdzies indziej leczysz

a to ja miałam 3 sierpnia. Jestem w stresie nie mam objawów a jeszcze głupia ja zrobiłam już wczoraj test :(

U mnie tez raczej nie ma jakichs specjalnuch objawow, a jakby cos bylo to to i tak pewnie po lekach. Ja sluszalam, ze konkretne objawy to 6tc a my z tym arsenalem lekow dopiero mozemy sie diszukiwac ;). Ee test 4 dpt to nie ma sensu, ja robilam 6dpt i to juz mi sie wydawalo max wczesnie. Mieliscie blastke?

Cześć, myślałam o Tobie. Cieszę się, że wszystko ok. A jak brzuszek? Rośnie? Ja już mam taki duży, że nikt mi nie wierzy, że termin mam na koniec lutego. Już przeszły Ci mdłości? [emoji4]
:D mam dokładnie tak samo z brzuszkiem :) na wadze ciągle tyle samo, ale już nawet spodnie ciążowe kupiłam z pasem, bo mnie wszystko ciśnie :D ale mnie to akurat cieszy, bo to znaczy, że Maluchy rosną :D Mdłości przeszły, czasami jeszcze mnie zemdli ale to tylko na zapach miesa, ale za to ostatnio mam smaka na kwaśne! Lemoniadka z samych cytryn praktycznie z lodem i ogórki kiszone to jest to :D a jak tam u Was? Kiedy robicie pierwsze prenatalne? Maluchy dają popalić?

reklama
Do góry