reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, ale to chyba jeszcze za szybko na betę... przy blastce dopiero dzisiaj zaczyna byc produkowane hcg, a ty sie badalas rano, wiec za wcześnie na jakis wynik. Poza tym wystarczy, ze implantacja przesunie sie troche. Niepotrzebnie sobie sprawiasz stres, na powtorke idz najszybciej w piątek albo na spokojnie w sobotę. Trzymam kciuki!

@Akatombo ja tez tak uwazam, sprawdz jeszcze raz na spokojnie za 2 dni bo moze za szybko spisujesz na straty na tak wczesnym etapie. [emoji173]️[emoji173]️

Mnie tez przeszlo przez mysl, ze mi zarodka nie podali albo, ze gdzies od razu wypadl. Po pierwszym trnsferze szlam sie przebrac jak pingwin zeby nic nie wypadlo przypadkiem [emoji23][emoji23][emoji33] az sie nie moge nadziwic swojej inteligencji [emoji23]. Do tego balam sie na poczatku korzystac z toalety, a szczegolnie nr 2 zeby nie wyprzec zatodkow, a Po schodach to szlam tak wolno jakbym byla co najmniej po ataku serca. Najgorsze sa chyba jednak wizyty w toalecie kiedy analizuje skrupulatnie papier toaletowy [emoji33]. Aaai jeszcze jak lecialam samolotem dzien po transferze to sie balam, ze zarodek wybuchnie albo cos mu sie stanie przez zmiany cisnienia, az ktos mi powirdzial, ze cisnienie w kabinie jest tkie jak w mexico city wiec nikt by nIe zachodzil tam w ciaze jesli to bylaby prawda. Wiec jak bedziesz jechac do wariatkowa to mnie zabierz po drodze ;)
Mieciu haha ten post mi pasuje do twojego zdj profilowego :laugh2:

Kochane jest beta 235.9 wiec duzo lepsza niz na tym etapie ostatnio. Progesteron tylko niski 5.41. Dzwonie do kliniki zeby skonsultowac. Myslicie, ze moze ten dopochowy nie do konca w krwi wychodzi bo kiedys takie opinie czytalam a czy to prawda to nie wiem. Biore crinone 2 x 1 i duphaston 3 x 1. Nie plamie.
Łojeju jaka beciora :D Miłego rzyganka życzę :p

@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)

@Sol to bedziemy trzymac kciuki w przyszly czwartek [emoji173]️, sliczne endometrium juz masz :). Dzieki za cenna informacje o progesteronie, mam tez taka nadzieje, ze tam gdzie ma byc jest go wystarczajaco.

reklama
Do góry