Jak dla mnie domowe laboratorium jak najbardziej pozytyw
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie domowe laboratorium jak najbardziej pozytyw
Jak dla mnie domowe laboratorium jak najbardziej pozytywdzialajcie
![]()
Bardzo ladny wynik testu
Jaja mój m. Zawsze mówi że przeczysci komin i od razu @ przychodzi [emoji23][emoji23][emoji849] też mi się tak zdarzało kilka razy.
Bardzo ladny wynik testupozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy...
![]()
U mnie też 14 dc ale test wyszedł negatywny więc pewnie we wtorek owulka będzie tak jak w tamtym miesiącu wyszło w 17 DC ale śluzu też nie widaćU mnie dziś 14 dc i teoretycznie dziś lub jutro powinna być owu ale w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic nie robię porostu odpuściłam i czekam na wtorkowa wizytę u gin i decyzje jakie leczenie trzeba rozpocząć..... Ale śluzu plodnego ani odrobinę, pojawiło się go trochę w środę i tyle nawet przy szyjce jest taki mleczny i ani odrobinę nie rozciagliwy....