Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anet a to u Twojego brata był Franio co go podejrzewali o chore nóżki? Nie wiem czy Cię z kimś nie pomyliłam.

To u kogoś innego, ale ona już raczej nie odwiedza tego wątku.Anet a to u Twojego brata był Franio co go podejrzewali o chore nóżki? Nie wiem czy Cię z kimś nie pomyliłam.
Jeju, a co sie stalo? Bardzo Ci współczuję...Dzien dobry mamusie...ja szczepilam corke refundowanymi szczepionkami tylko ze to było 12 lat temu i wszystko wyglądało zupelnie inaczej
Powiem Wam ze mam ogromnego dola w piatek umarla moja przyjaciółka i jest mi tak mega smutno nie moge e to uwierzyć![]()
@Anet23 ja szczepilam syna platnymi pneumokokami system 2 plus 1 Bo było różne opcje do wyboru I dostał dawki w 7 mscu, 8mscu I po roku. W 7 miał chyba 2 albo 3 wklucia bo byly tez inne szczepionki w 8 jedno na same pneumokoki I po roku też 1. Tak ustatalilam z pielęgniarka. Nie wiem jak to teraz wygląda na nfz jak są darmowe![]()