Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok a co z tym fsh i lh ? Podzieliłam lh/fsh i wynik 0,69 to zły ?Tak inne parametry tarczycowe masz ok, może rzeczywiście ta sytuacja z ciążą namieszała u Ciebie, tak też mogło być z FSH i LH. Ja na Twoim miejscu bym powtórzyła badania za jakiś miesiąc, bo na same przeciwciała leków się nie daje.
Ja tez miałam jeszcze nizszy stosunek i zaszłam w ciaze, jskos 0.3 chyba. Lekarz powiedzial, ze gorzej jak jest powyzej 1, wtedy moze wskazywac na pcos.Ok a co z tym fsh i lh ? Podzieliłam lh/fsh i wynik 0,69 to zły ?
Mi te testy dwa dni pozytywne wychodziły
Mi te testy dwa dni pozytywne wychodziły![]()
Eeh ja nie wiem co teraz z ta tarczyca :/ jutro bede dzwonić się umówić na prywatna wizytę. Tylko teraz nie wiem czy lepiej zaprzestać starania, bo jeśli bd musiała leki przyjmować ? To ile to bd trwało 3 miesiące?Ja tez miałam jeszcze nizszy stosunek i zaszłam w ciaze, jskos 0.3 chyba. Lekarz powiedzial, ze gorzej jak jest powyzej 1, wtedy moze wskazywac na pcos.
Kazal po miesiacu powtorzyc, ale juz bylam w ciąży![]()
jakie to są testy z DL? To firma?Bladzioch pojawił mi się w poniedziałek. Zrobiłam tak dla sprawdzenia czy będzie coś widać, a tak regularnie to sprawdzam od czw i te z Allegro wlasnie taki wynik dają. Te z DL zdecydowanie lepsze. Wzięłam na wyjazd ze sobą co by móc kontrolować.