dostalam go w aptece jakiejs przy szpitalu ale to raczej nie jest sieciowka. trafilam bo mialy tylko 1szt na próbę;pGdzie go dostałaś? [emoji4] Ciekawe czy działa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostalam go w aptece jakiejs przy szpitalu ale to raczej nie jest sieciowka. trafilam bo mialy tylko 1szt na próbę;pGdzie go dostałaś? [emoji4] Ciekawe czy działa![]()
zobaczymy jutro jak bete odbiore czy wynik bety pokrywa sie z wynikiem testu.Oo daj znać jak ten test bo byłam ciekawa czy faktycznie ten tydzień ciąży pokazuje![]()
A gdzie robiłaś betę ? U mnie w labo Diagnostyka jak wysyłają do Poznania to jest tego samego dniazobaczymy jutro jak bete odbiore czy wynik bety pokrywa sie z wynikiem testu.
najblzisza diagnostyka jest 20km dalej. robilam ww labo szpitalnym tylko tyle mi pozostalo.A gdzie robiłaś betę ? U mnie w labo Diagnostyka jak wysyłają do Poznania to jest tego samego dnia![]()
No jeden dzień poczekasz trudno jużnajblzisza diagnostyka jest 20km dalej. robilam ww labo szpitalnym tylko tyle mi pozostalo.
To rzeczywiście tragedia ! Nie, ja złego słowa na swojego nie powiem od początku USG, po zabiegu to bardzo dokładnie mnie badał i USG i normalnie ginekologiczne więc nie mogę mu nic zarzucić...Wiesz co innego jak lekarz ma super opinie a jest np na prawde nie przyjemny ale robi robotę a co innego jak przychodzi kobieta w ciąży z bólami i krwawieniem a on twierdzi, że to nic takiego, to implantacja zarodka (w 8tc) i tylko nospa i odpoczywać. A po wszystkim czyli po opreacji itp na wizycie kontrolnej nawet nie zajrzał co tam, jak się goi rana chociażby tylko wypis obejrzał.
progesteron 20zlNo jeden dzień poczekasz trudno już
U mnie Diagnostyka jest bardzo droga, ale jakoś tak się przyzwyczaiłam i tam chodzę
A ile płacisz za betę z ciekawości ? U mnie 35 zł
Poważnie ? To u mnie jakieś ceny z kosmosu normalnie :/progesteron 20zl
beta 16,60