1
174974
Gość
Oby!dziekuje!
licze ze wyladujesz ze mna na kwietniowkach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oby!dziekuje!
licze ze wyladujesz ze mna na kwietniowkach![]()
Hej
MiędzyrzeczHejskad dokładnie jesteś? Ja też lubuskie
![]()
Tez sie tak doszukiwalam w 2 poprzednich cyklach i bylam święcie przekonana ze udalo sie.U mnie dziś 23 DC 6 dpo.
Powiem Wam, że powoli zaczyna mnie śmieszyć mój organizm i moje zachowanie [emoji23][emoji23]
Doszukuje się objawów ciąży, interpretuje cały swój dzień pod to.
1 ból sutków - objaw ciąży, ale tez może być to związane z wieloma innymi czynnikami
2 senność - objaw ciąży, ale tez lubię pospać i się polenić, a ostatnio mam ku temu sposobność, a im więcej człowiek śpi, tym bardziej jest zmęczony.
3. Biegunka - mogłam zjeść coś co mi zaszkodziło
4. Częste oddawanie moczu - jest gorąco, wiec więcej pije siłą rzeczy toaleta częściej odwiedzana
5. Wrażliwość na zapachy cóż zwyczajnie lodówka wola o wyczyszczenie [emoji23][emoji23][emoji23]
I tak to można mnożyć.
Także trochę luzuje majty.
W piątek zrobię bete. I wszystko będzie jasne. W weekend wesele brata także wole wiedzieć czy odstawić %
Z racji, że to nasz ostatni cykl starań przed ślubem, to postanowiłam, że jak się nie uda, to wezmę się ostro za ćwiczenia, żeby być fit tego wielkiego dnia [emoji173]️[emoji173]️
Martuniu kochana popatrz na moj wykres to zobaczysz ze temp czesto nie idzie w parze z tym co sie dzieje., po moich temp nawet ciazy nie da się przewidzieć.A u nas chyba jednak nici z tego cyklu. Coś mi nie pasuje tutaj. Trzeci dzień w okolicach 36,60 +/- 0,3 st. i jak tu owu wyszukać? [emoji848] patrzę na ten mój wykres i nie doszukuję się owu na siłę. Może ten był bez owulacyjny jednak. Czekam dalej na rozwój wydarzeń.
Ja na początku ciąży to mogłam tylko Non stop spać [emoji23]Tez sie tak doszukiwalam w 2 poprzednich cyklach i bylam święcie przekonana ze udalo sie.
W tym cyklu bylo inaczej.. Czulam ze nie wyszlo i pozwolilam sobie na 2 drinki i male piwo nawet na bol glowy wzielam ibuprom 500mg.
Ale co mnie zdziwilo? Bardzo obfity sluz, bol brzucha i wzdęcia. To byly objawy jakich nie mialam do tej pory. Piersi w ogole nie bola ale jest wczesnie jeszcze moga zacząć.
Trzymam kciuki zeby sie udaalo![]()
Martuniu kochana popatrz na moj wykres to zobaczysz ze temp czesto nie idzie w parze z tym co sie dzieje., po moich temp nawet ciazy nie da się przewidzieć.
Ale ta ciaza na mnie dziala. Spać nie mogę. Jestem juz taka wyspana i co ja mam ze soba zrobic hehe
Martuniu kochana popatrz na moj wykres to zobaczysz ze temp czesto nie idzie w parze z tym co sie dzieje., po moich temp nawet ciazy nie da się przewidzieć.