Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziekuje bardzo za sugestie surykatko. Zapytam ich po tym dlugim weekendzie co mysla o tej sugestii. Mysle, ze najwazniejsze, ze nie plamie bo chyba jesli by byl jakis niedobor to chyba bym zaczela na pewnym etapie plamic?A jakbyś została przy crinone, a duphaston zmiena na luteinę? Ona przynajmniej wychodzi we krwi. Moja dr z kliniki, gdy miałam plamienie w 6 tc i trafiła na IP, gdzie zalecili mi zamienić luteinę na duphaston powiedziała, że jeśli chcę mogę tak zrobić, ale im wygodniej monitorować luteinę, bo wtedy jest jasny obraz we krwi.
7dpt jakiego zarodeczka - przepraszam, ale mam ciążową dziurawą pamięćNo mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Coś się dziejeNo mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Blastki 3AB7dpt jakiego zarodeczka - przepraszam, ale mam ciążową dziurawą pamięć![]()
Hmm ktoś tu miał podobny wynik ale nie mogę sobie przypomnieć kto. Chyba Koniczynka i ktoś jeszcze całkiem niedawno. Miałaś blastkę? Wynik nie powala ale po pierwsze jest wcześnie, po drugie jest pozytywny. Trzeba czekać i sprawdzić przyrost. [emoji8]No mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
No raczej z tych wcześniejszych, jeszcze jest 4.5 i 6. No nic w czwartek powtórka i wszystko będzie jasne.Hmm ktoś tu miał podobny wynik ale nie mogę sobie przypomnieć kto. Chyba Koniczynka i ktoś jeszcze całkiem niedawno. Miałaś blastkę? Wynik nie powala ale po pierwsze jest wcześnie, po drugie jest pozytywny. Trzeba czekać i sprawdzić przyrost. [emoji8]
Już widzę. Blastki. Dziewczyny, jak to było z tymi oznaczeniami? 3 oznacza, że to wczesna blastka? [emoji848]
@filiżanka z porcelany ja też Cię pamiętam
Gratulacje, że już jesteś mama dwojeczki.
Rzeczywiście życie mas czasem nie oszczędza. Pewnie bardzo się strachu najadlas. O dzidziusia i o siebie też. Trzymaj się kochana, cieszę się że wszystko się dobrze skończyło
Jeśli chodzi o wczesniaka to wiem dokładnie o czym piszesz u mnie 10tyg...
Dziekujemy Justin[emoji173]️, jutro bede kombinowala wizyty wiec dam znac. Klinika mowi, zeby zrobic pecherzykowa 21 dpt i serduszkowa 28 dpt. czy z medycznego punktu widzenia jest jakies przeciwwskazanie zeby to od razu isc na tego 28 czy lepiej probowac sie umowic jednak na obydwie? Mam dosyc skomplikowany dojazd na te wizyty i sie zastanawiam jak najlepiej zrobic.
Najważniejsze, że coś się zadziało, a to już dobrzeNo mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?