olenka201
Fanka BB :)
Synek miał jakoś 2 latka jak przestał spać w łóżeczku. Córką ma 1.5 roku i spokojnie do narodzin dzidzi będzie spać w łóżeczku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze przed terminem 3t4dktory tc ci wychodzi?
A dopiero we wrześniu 03.09 [emoji4] wiec teraz najdłuższe dwa tygodnie przede mnąNo i udało się. Kiedy wizyta?
Idziemy na równi6+6 według Hi Mommy. Według wielu z was 6+5, więc jak kto woli. Jeden dzień nie robi różnicy.
My mamy służbowy i nie bardzo chciałabym zmieniać, bo utrzymanie auta to spory wydatek. Podobno 3 foteliki z tyły zmieszczą się prawie w każdym. Zobaczymy.Nas tez czeka zmiana samochodu. Co prawda bedzie to nasze 2 dziecko ale nasze obecne auto nie pomiesci wozka w bagazniku;p
no i po corce tez juz nic nie mam.. jednak zaraz skonczy 9 lat wiec ja dorabiam sie wwszystkiego od nowa. jestem ciekawa jakie wozki teraz sa poelecane wygodne. Trzeba wbic sie od nowa w to wszystko.
Gratuluję!!!Beta 103 [emoji4]
Jakoś ponad rok jak go do turystycznego przesnieśliśmy, bo się strasznie obijał. Na 2 lata miał już zwykłe. A Córka jeszcze nie chce iść na swojeMnie póki co zajmuje "wyprawka" dla starszaka. Szukam mu mebli, bo niedługo wykonczymy mu pokój. Pytanie; ile miały wasze dzieci jak przestały spać w łóżeczku ze szczebelkami?
W moim przypadku jakoś 12% szans... Więc całkiem sporo...Natalia, gratuluje
Heda - to chyba mało pradopowodbne, żeby kolejna ciąża byla blizniacza? Chyba, ze stymolowana?
No sporoW moim przypadku jakoś 12% szans... Więc całkiem sporo...
I wczoraj na spacerze przeleciały mnie 2 bociany co daje co najmniej 80% szans na bliźniaki [emoji12] [emoji43] [emoji23]