reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Hej! Hej!
6+6 według Hi Mommy. Według wielu z was 6+5, więc jak kto woli. Jeden dzień nie robi różnicy.
Idziemy na równi
;)

Nas tez czeka zmiana samochodu. Co prawda bedzie to nasze 2 dziecko ale nasze obecne auto nie pomiesci wozka w bagazniku;p
no i po corce tez juz nic nie mam.. jednak zaraz skonczy 9 lat wiec ja dorabiam sie wwszystkiego od nowa. jestem ciekawa jakie wozki teraz sa poelecane wygodne. Trzeba wbic sie od nowa w to wszystko.
My mamy służbowy i nie bardzo chciałabym zmieniać, bo utrzymanie auta to spory wydatek. Podobno 3 foteliki z tyły zmieszczą się prawie w każdym. Zobaczymy.

Beta 103 [emoji4]
Gratuluję!!! :)

Mnie póki co zajmuje "wyprawka" dla starszaka. Szukam mu mebli, bo niedługo wykonczymy mu pokój. Pytanie; ile miały wasze dzieci jak przestały spać w łóżeczku ze szczebelkami?
Jakoś ponad rok jak go do turystycznego przesnieśliśmy, bo się strasznie obijał. Na 2 lata miał już zwykłe. A Córka jeszcze nie chce iść na swoje :p

Znam jedną dziewczynę co ma bliźniaki razy dwa rok po roku :D Zawsze marzyłam o bliźniakach, bo ja mam w ogóle obsesje na punkcie nie za dużej różnicy między dziećmi :p Tylko ta ewentualna cesarka mnie przeraża. Ale wiadomo to nie my decydujemy czy jedno czy troje :)

Moja sąsiadka miała termin na 12 sierpnia i Córka się jej nie śpieszy na świat.

U mnie też same ciążę wokół. Szwagierka, przyjaciółka itd. Haha. Teściowa pewnie dostanie zawału, że dwoje wnuków w jednym roku :p

reklama
Do góry