martuska09
Zaangażowana w BB
Wg wyliczeń kalendarza 7t5d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie endometium przed transferem miałaś?ja miałam i zaszłam po tym w ciążę, ale czy dzięki temu to nie da się stwierdzić
Ja jestem w Warszawie.Białystok
Taaaaa jak ja nie daje nikomu na rece ha ha o całowaniu nie ma mowy !!!! Ewentualnie w nogeNie ma co się dziwić Ewcia... [emoji173] [emoji172] [emoji182]
Dobrze że czasami jesteście daleko bo te dzieci Wasze człowiek by zacalowal jak to babcie wszystkie robią że swoimi wnukami[emoji38] [emoji13] [emoji182] [emoji182]
Ja miałam planowane cc na zyczenie 02.styczeń brałam heparyne ( niestety ) miałam odstawić 12 h przed cc ale Marcelina postanowiła wyjść 07.12 ( 5 tyg wczesniej )Kochana, ja biorę heparyne do końca ciąży, a nawet może będę brała chwile po, zalecenie lekarki profilaktycznie :-) podobno wystarczy odstawić na 12 godzin przed, więc spokojnie. Ja bardzo chce rodzić naturalnie i na to się nastawiamy z lekarka.
Cała ciaze w brzuchKochana a ty jak dlugo robilas zastrzyki w brzuch i w ktorym momencie przeszlas na uda ?
Chyba Cie kojarzeSuper porady. Dzięki wielkie na pewno się zastosuje. X
No nie da sie jakbyś się nie starałaCiągle walę w brzuch I uda naprzemiennie, w sobotę 36tc zaczynam. Bardzo się bałam w brzuch, ale lekarka mnie uświadomiła, że nie ma możliwości wbić w dziecko, zrobić mu krzywdę itd. Nawet zmierzyła mi grubość tkanki tłuszczowej tam, mam też łożysko na przedniej ścianie macicy, więc nie ma obawy, wałki mam grubsze niż igła![]()
Ja miałam planowane cc na zyczenie 02.styczeń brałam heparyne ( niestety ) miałam odstawić 12 h przed cc ale Marcelina postanowiła wyjść 07.12 ( 5 tyg wczesniej )
O 21 wzięłam heparyne o 23 odeszly mibw domu wody .....
Przy heparynie mozna dostać jedynie Paracetamol ha ha ha nie pomaga.
Niestety musisłam rodzić sn bez znieczulenia .......skonczyło sie cc ratujacym zycie Marceliny ( podjeli ryzyko dajac mi znieczulenie 10 h po heparynie )
Nigdy więcej heparyny do konca ciazy ! Odstawiam w 34 tc ( jak wroce po rodzeństwo )