mala-rybka
Fanka BB :)
Boshe dziewczyny jak mi się nic nie chce, pół tabelki mam zrobione, drugie muszę jutro usiąść albo wieczorkiem i dopiszę resztę [emoji16] a reszta sama będzie się wpisywać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz mdłości? Czy brak apetytu?Ja zjadłam dzisiaj rosół [emoji16] i w sumie jak pomyślę o czymś innym to zaczyna mnie głowa i brzuch boleć i czuję głód, a nie wiem co chce
Jak nie zjem to mnie mdli, ale nie wiem na co mam ochotę [emoji849]A masz mdłości? Czy brak apetytu?
Matko a ja bym mogła jeść i jeść... jem ogórka a za chwilę czekoladę !! Uwielbiam te smakiJak nie zjem to mnie mdli, ale nie wiem na co mam ochotę [emoji849]
Wczoraj zrobiłam indyka z kuskusu i nie mogłam na to patrzeć, zjadłam kuskus z sałatą, a potem mdłości do wieczora
PreglifeJakich używacie aplikacji ciazowych? Nie mogę nic sensownego znaleźć![]()
Niestety mam to samo, niby mdłości lżejsze a dziś znów powrót. Zapach szamponu, kremu i całej zawartości lodówki znów przeszkadza. Pomaga mi... łyk coca coliJak nie zjem to mnie mdli, ale nie wiem na co mam ochotę [emoji849]
Wczoraj zrobiłam indyka z kuskusu i nie mogłam na to patrzeć, zjadłam kuskus z sałatą, a potem mdłości do wieczora