justjestem
Moderatorka
No i dopiero dzisiaj pierwsza wizyta. Więc nie ma czego zazdrościć. [emoji6]
Na pewno wszystko bedzie dobrze! Ja tez w tych okolicach chce isc na pierwsza, wtedy juz wszystko ladnie widac [emoji173]️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i dopiero dzisiaj pierwsza wizyta. Więc nie ma czego zazdrościć. [emoji6]
Prawda? Dlatego ja też dalej na majowkach [emoji23] bo będzie mi bliżej do dziewczyn z terminem [emoji39][emoji847]Joanna ale ty juz jestes „daleko” zazdroszcze [emoji4]
Prawda? Dlatego ja też dalej na majowkach [emoji23] bo będzie mi bliżej do dziewczyn z terminem [emoji39][emoji847]
No właśnie dlatego duze szanse że część z końcówek kwietnia załapie się na maj [emoji6][emoji39]Kochana, nie ma co wariowac [emoji4] tym bardziej ze tu wiekszosc z konca [emoji12]
Albo te z początku maja na kwiecień!No właśnie dlatego duze szanse że część z końcówek kwietnia załapie się na maj [emoji6][emoji39]
Ja pierwsze mialam wczoraj wieczorem 5+0 a dzis od rana mdlosci nie mam ale kompletny brak apetytu.. Jak pomyślę o jedzeniu to mi sie kwaśno w buzi robi.Dziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?
Jesli druga dzidzia bedzie tak uparta jak cora moja to zostane tez pewnie majówkaNo właśnie dlatego duze szanse że część z końcówek kwietnia załapie się na maj [emoji6][emoji39]
Ja teraz chciałabym spróbować urodzić sn więc też biorę pod uwagę że termin się przesunie [emoji4]Jesli druga dzidzia bedzie tak uparta jak cora moja to zostane tez pewnie majówka![]()
Trzymam kciuki! O której godzinie?No i dopiero dzisiaj pierwsza wizyta. Więc nie ma czego zazdrościć. [emoji6]
Od 3 dni odczuwam lekkie mdlosci, ale dziś Jest masakra(jestem w 5+5).. Nie poszłam przez to do pracyDziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?