reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dzien dobry Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych wizyt! Czekanie najgorsze. Maliina, powodzenia. Ja tez bym nic nie jadla, wmusilam rano kanapke, za to juz u mnie jakby brzuszek wiekszy! I dopasowane spodnie troche niewygodne. To chyba za wczesnie... W pierwszej ciazy gdzies dopiero w 5 mc sie pojawil. Jak u Was?

Dzien dobry Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych wizyt! Czekanie najgorsze. Maliina, powodzenia. Ja tez bym nic nie jadla, wmusilam rano kanapke, za to juz u mnie jakby brzuszek wiekszy! I dopasowane spodnie troche niewygodne. To chyba za wczesnie... W pierwszej ciazy gdzies dopiero w 5 mc sie pojawil. Jak u Was?

Wiesz co moja mama by na to powiedziala :D oczywiscie to zartobliwie pisze ;) ona tak do mnie : 3 dni w ciazy i juz brzuch by chciala :D

Mi lekarka wczoraj w szpitalu kazala odlaczyc sobie Internet i nie czytac [emoji23] Natalko to ktory masz dzien cyklu? Bo Ty chyba jakos masz termin pod koniec kwietnia?
@Mujer kciuki za wizyte!
No i właśnie to jest dobre pytanie ale tak jak pisałam wcześniej dopiero na usg się wyklaruje bo przez to że mam nieregularne cykle to mam straszne rozbieżności z terminem porodu i tygodniem ciąży. Więc albo 4t3d albo 4t6d [emoji6]

Ja już od 2 tyg w spodnie nie wchodzę. Mam to samo co w pierwszej ciąży, idzie mi strasznie w uda i pośladki. Bieliznę też muszę nosić większą. Brzuszek też już widzę i nawet teściowa mi mówiła, że jest już trochę widoczny. [emoji4] Ogólnie to wszystko podobnie do pierwszej ciąży tylko tak ze 2 miesiące szybciej. [emoji3]

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Obyście zobaczyły upragnione serduszka...
Ja właśnie wróciłam z badań. Bhcg, Tsh, opt, progrsteron ft3 i ft4. Już sama bhcg pewnie dużo wyjaśni... Także czekam.

reklama
Do góry