reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

wspaniałe nowiny :) widzisz mówiłam że wszystko będzie dobrze:)
Mnie to samo czeka 28 sierpnia:) w Klinice mama a później 6 września i tak zamierzam się wybrać jeszcze do Wiechecia tak dla 100% pewności:)
Zadzwon do nich, bo mnie dzis przepisali z 06.09 na 12.09. Podobno docenta moze nie byc 06.09. No i ja sie wypisalam z usg prenatalnego, bo nie bede robic drugi raz krwi, poza tym to juz bedzie za pozno, ale jesten wpisana na dokladne usg kolejnego tygodnia ciazy, plus omowienie wynikow z Nifty [emoji4]

reklama
U nas też wszystko ok ciaza rozwija się prawidłowo. Dr zbadał nosek i kark powiedział że wszystko dobrze. Badania prenatarne w najbliższy wtorek:)dzidzia strasznie ruszala rękami:) niestety nie wiadomo jeszcze czy to chłopak czy dziewczyna. Jestem pod wielkim wrażeniem tego dr u którego byłam.

Zadzwon do nich, bo mnie dzis przepisali z 06.09 na 12.09. Podobno docenta moze nie byc 06.09. No i ja sie wypisalam z usg prenatalnego, bo nie bede robic drugi raz krwi, poza tym to juz bedzie za pozno, ale jesten wpisana na dokladne usg kolejnego tygodnia ciazy, plus omowienie wynikow z Nifty [emoji4]
kurde to powinni zadzwonić do ludzi ze docenta nie ma a nie robic sobie jaj...

Dziewczyny, jest dobrze [emoji4] maluch ma teraz 5,5cm [emoji173] serduszko ladnie bije 159bpm, pepowina trojnaczyniowa [emoji7]
Ryzyka skorygowane wyszly niskie[emoji173]:
Tr. 21. 1:7213
Tr. 18. 1:6995
Tr. 13. <1:20000
Kosc nosowa obecna [emoji7]
Ocena wczesnej anatomii - budowa, przeplywy, wszystko ok, nie bede Was zameczac szczegolami [emoji4]
Rozmawialismy z Pania Dr i sama stwierdzila, ze pomimo bardzo dobrych wynikow z dzisiejszych badan, to jesli mozemy, glownie biorac pod uwage in vitro, zalecalaby jednak zrobic wolne dna plodowe. I tak bylismy zdecydowani na Nifty, wiec umowilam sie na pobranie krwi na przyszly tydz. Nastepna wizyte w tej miejscowce u docenta mam 12.09, wtedy juz powinny byc wyniki z dna plodowego, wiec wszystko bedzie wiadomo napewno.
Aaa co do plci na podstawie wyrostka wydaje sie ze to dziewczynka [emoji7] ale Pani Dr mowi ze ten wyrostek taki nie calkiem lezacy, wiec dzidzius moze nas jeszcze zaskoczyc i w ktoryms momencie sie pojawic siusiaczek [emoji4]
Zobacz załącznik 890351Zobacz załącznik 890352Zobacz załącznik 890353

U nas też wszystko ok ciaza rozwija się prawidłowo. Dr zbadał nosek i kark powiedział że wszystko dobrze. Badania prenatarne w najbliższy wtorek:)dzidzia strasznie ruszala rękami:) niestety nie wiadomo jeszcze czy to chłopak czy dziewczyna. Jestem pod wielkim wrażeniem tego dr u którego byłam.
Super wiadomosci dziewczyny :) Piekne bobasy :*

Dziewczyny, jest dobrze [emoji4] maluch ma teraz 5,5cm [emoji173] serduszko ladnie bije 159bpm, pepowina trojnaczyniowa [emoji7]
Ryzyka skorygowane wyszly niskie[emoji173]:
Tr. 21. 1:7213
Tr. 18. 1:6995
Tr. 13. <1:20000
Kosc nosowa obecna [emoji7]
Ocena wczesnej anatomii - budowa, przeplywy, wszystko ok, nie bede Was zameczac szczegolami [emoji4]
Rozmawialismy z Pania Dr i sama stwierdzila, ze pomimo bardzo dobrych wynikow z dzisiejszych badan, to jesli mozemy, glownie biorac pod uwage in vitro, zalecalaby jednak zrobic wolne dna plodowe. I tak bylismy zdecydowani na Nifty, wiec umowilam sie na pobranie krwi na przyszly tydz. Nastepna wizyte w tej miejscowce u docenta mam 12.09, wtedy juz powinny byc wyniki z dna plodowego, wiec wszystko bedzie wiadomo napewno.
Aaa co do plci na podstawie wyrostka wydaje sie ze to dziewczynka [emoji7] ale Pani Dr mowi ze ten wyrostek taki nie calkiem lezacy, wiec dzidzius moze nas jeszcze zaskoczyc i w ktoryms momencie sie pojawic siusiaczek [emoji4]
Zobacz załącznik 890351Zobacz załącznik 890352Zobacz załącznik 890353
Bosko! Wiedziałam, że tak będzie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Musze was jeszcze troche pomeczyc z tym Estrofemem...
Jakie mialyscie objawy w trakcie brania go przed crio?
Lekkie sluzowate plamienie w 12 i ciut ciut ciuuuut w 13 dc ustalo ale kurcze burczy i bulgocze mi w brzuchu i troche kluja jajniki jak na @ a dopiero 14 dc. Swira juz dostaje, ze jednak to objawy @ i ze transfer pojdzie na marne :/

Do góry