Wg om 5+3. 20 wrzesnia na wizycie jak będzie serduszko bedzie zalozona karta ciazy i termin porodu.A w którym tygodniu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wg om 5+3. 20 wrzesnia na wizycie jak będzie serduszko bedzie zalozona karta ciazy i termin porodu.A w którym tygodniu jesteś?
Na świeżym też widziałam kreskę [emoji23]Chyba dzisiaj nie zasnę.![]()
No widać, nie żebym chciała żebyś rano była rozczarowana ale myślę że będą dobre wieści! !Chyba dzisiaj nie zasnę.![]()
Jeeejku oby to nie był fałszywy cień.Na świeżym też widziałam kreskę [emoji23]
Wiesz no rozczarowana to zawsze jestem jak dostaję @, takie cienie nie raz widziałam, raz nawet żywą kreskę a ciąży nie było.No widać, nie żebym chciała żebyś rano była rozczarowana ale myślę że będą dobre wieści! !
Mi to nie zwiastowalo ciazy ale bez zacieku widzialam cien wiec szansa jest.A wygląda to tak Zobacz załącznik 890362
A ile cykli juz się staracie dziewczyny![]()