kwietniowkowe widzialam 2 na fejsie.Ale przecież możesz poszukać takich grup bezpośrednio na fb na pewno takie już istnieją.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwietniowkowe widzialam 2 na fejsie.Ale przecież możesz poszukać takich grup bezpośrednio na fb na pewno takie już istnieją.
Zdaje sobie sprawę, że nie jest ci łatwo, też miałabym w głowie totalny armagedon, ale teraz na tą chwilę nic nie zrobisz, napisz dokładnie kiedy miałaś ostatnią@ kiedy brałaś tą tab i kiedy mniej więcej była owu wtedy możemy zobaczyć czy było to przed zagnieżdżeniemEh. Ja nigdy wcześniej nie miałam styczności z tym. Naprawdę nie wiedziałam nic [emoji20] Nawet nie wiecie jak się czuje strasznie. Mam takie wyrzuty sumienia. Nie mogę spać, jeść, cieszyć się. [emoji24]
Ja niczyjego dziecka wychowywać nie będę więc co mnie to ile kto ma lat decydując się na bejbika, zresztą uważam, że niejedna 21-latka jest zdecydowanie bardziej odpowiedzialna i gotowa na dziecko niz 30-latka [emoji4]Ja na początku też tak miałam, na wątkach staraczkowych kilka lat temu nie mogłam zagrzać miejsca bo zdarzały się bardzo nie miłe osoby. Nasz wątek jest na prawdę super i pierwszy raz spotykam się z tak pozytywnymi osobami na forum.![]()
Szczerze? Wolałabym nie, aczkolwiek też byśmy się ucieszyli :-) poczekam do max 30 dnia i zatestujeMoże ciąża ? [emoji4][emoji4][emoji4]
Normalnie też na początku mówię kurde ale jak to@ForgetMeeNot @KatiNails serio nie wiem jak to zrobic palcem...
Ale cudownieBardzo szybko muszę Ci powiedzieć. We wrześniu stuknie nam połowa. I wczoraj dowiedziałam się, ze najprawdopodobniej będzie dziewczynka [emoji846]
Mi odpowiada BB jeśli mam być szczera i nie chce się przenosićDziewczyny a mam pytanie nie to żebym coś narzucała żeby ktoś mnie źle nie zrozumiałjestem na takim forum pierwszy raz przeważnie tobyly grupy na FB i tak jak piszecie zawsze ktoś był mądrzejszy i krytykował zamiast wesprzec. Może dlatego że nigdy nie korzystałam z takich forum strasznie ciężko mi się odnaleźć bo chwile mnie nie ma a tu milion stron i momentami się gubię tym bardziej że jeszcxe mało kogo kojarze
i tak pomyślałam że może kierowniczka tego forum by pomyślała o takiej grupie zamkniętej na FB i byśmy się tam przeniosly ? Wydaje mi się że tam będzie przejrzysciej albo po prostu ja jeszcze potrzebuje pół roku żeby ogarnąć na telefonie takie fora
![]()
Moim zdaniem nic nie zastąpi BB.Mi odpowiada BB jeśli mam być szczera i nie chce się przenosićnie każdy chce też się "ujawniać" i to jest bardzo fajne [emoji4]
W piątek po wizycie dam znać co powiedziała [emoji9]ja Ciebie rozumiem.. mialam na mysli z tym wstydem bardziej moja mame.
fajnie ze szukasz pomocy. podolog bedzie najlepszym rozwiazaniem. chirurg dziala w spodob jaki dziala nie eliminujac powodu dlaczego sie tak dzieje.