reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No dobra dziewczynki przyznam się dziś też betowałam. Wiem miałam w piątek ale dziś chcę zmienić leki i poszło. Całe laboratorium już mi kibicuje, przemiłe Panie podają wyniki przez telefon.
Dzisiejsze wyniki 810 trzy dni temu 173. Ogłaszam koniec betowania, idę już tylko na USG.
Super. :D Moje gratulacje. Ale się rozhulała. :*

reklama
Dziewczęta wpisałam do kalendarza, mam nadzieję, że wszystkie wizyty. Wczoraj i dzisiaj byłam na forum trochę z doskoku. Jeśli którąś z Was pominęłam, to przypomnijcie się raz jeszcze. Przepraszam za niedogodności. Miłego wieczoru. :*

A ja mam z Gamety Gdynia ciążę za pierwszym podejściem do IVF, więc to chyba zależy od indywidualnych kwestii
ja też znam dwie pary co mają za 1 razem się udało. Ale te pary potem miały kolejne dziecko naturalnie. Tam gdzie jest większy problem to już im tak dobrze nie idzie. Z obecnej kliniki też nie mam pozytywnych opini , mimo że się udało :)

Dziękuję. Tak czy siak mam cykora. Teraz czy będzie pęcherzyk, potem serduszko.
Naprawdę dziewczyny niskie bety źle wróżą. Statystyka jest nieubłagana, durna naczytałam się i wiem jak może być. Choć to tylko statystyka ale lepiej być w grupie gdzie wysokość bety daje większą gwarancję na prawidłową ciążę.
Póki co odetchnęłam i czekam na USG.
Ja tez czytam te różne strony i później głupoty do głowy przychodzą. Masakra!! Wiem ze mam słaba jakość jajek i okropnie boje się tego wstrętnego pustego jaja:szok: niby beta dobrze przyrasta ale dopóki nie usłyszy się serducha to ona wcale nie świadczy o prawidłowej ciazy. Już było lepiej a teraz znowu dół ... ehhh byle do poniedziałku

Dziewczyny mam pytanie, czy Wam też zdarza się jak jesteście w klinice przyglądać się innym kobietom i zastanawiać się czy przypadkiem to nie jest ktoś z naszego forum? Walczyłam z tym wczoraj, ale co ktoś przyszedł nowy to szukalam dopasowania do którejś z Was...i się przyglądałam i analizowalam które wypowiedzi na forum pasowałyby do danej kobiety, ale wiecie, doopa z tym, nikogo nie wykminiłam:zawstydzona/y::no::-) :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy Wam też zdarza się jak jesteście w klinice przyglądać się innym kobietom i zastanawiać się czy przypadkiem to nie jest ktoś z naszego forum? Walczyłam z tym wczoraj, ale co ktoś przyszedł nowy to szukalam dopasowania do którejś z Was...i się przyglądałam i analizowalam które wypowiedzi na forum pasowałyby do danej kobiety, ale wiecie, doopa z tym, nikogo nie wykminiłam:zawstydzona/y::no::-) :)
Hihi ja się nad tym nie zastanawiałam. Ale ciekawe czy mijamy się czasem nie wiedząc ze „znamy się „ z forum.

Do góry