Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi[emoji20]
A powiedz jakos obserwujesz swoj cykl ? Testy, temperatura, sluz, szyjka ?
Ja bym na twoim miejscu zaczela mierzyć [emoji57] fajna sprawa to mierzenie, testy nie zawsze wychodza a temperatura jednak moze ci powiedziec kiedy byla owu [emoji6]Testy i śluz zastanawiam się nad temperaturą ale jeszcze nie zaczęłam
Zupełnie normalnieWole pocierpieć 5 min i być zadowolona tak jak ty ale po zabiegu funkcjonuje się normalnie czy jest się nie do życia?
Czyli jednak nie dojrzewanie, daj znać jak tam.niecale 9 lat ale nie.. tu gruczoł wwcale nie powiekszony Pani doktor tez od razu pod tym kątem badała.
miala juz etap ze cycuszki olały bo cos tam z dojrzewania sie juz zaczelo ale byly wyczualne pod skora takie kuleczki a teraz tego nie bylo.
To mamy podobny czas czekania u mnie 10 dni też pierwszy cykl![]()
Mi zarodek zaczął się zagnieżdżac 6dpo. Więc może masz tak drozne jajowody że komórka dosłownie przeleciala przez nieCzyli jednak nie dojrzewanie, daj znać jak tam.
Piękne obrączki. Jak wizyta u lekarza?
No to super! Trzymam kciuki![]()
Dziewczyny, czy plamienie implantacyjne może być już w czwartym dniu??
Czytam całe internety i dalej nie wiem..
Pytam, bo wczoraj wieczorem na papierze pojawił się różowy śluz z czerwonymi nitkami i nie wiem czy to może być implantacja czy co..
Ja bym na twoim miejscu zaczela mierzyć [emoji57] fajna sprawa to mierzenie, testy nie zawsze wychodza a temperatura jednak moze ci powiedziec kiedy byla owu [emoji6]