reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To samo chciałam napisać. :) Wiadomo, że są przypadki, że kobiety biorą dopiero wtedy jak dowiadują się o ciąży, ale jeśli planuje się ciąże to trzeba przyjmować kwas foliowy. :)
Sama jestem takim przypadkiem ze zaczelam brac dopiero jak lekarz potwierdzil ciążę[emoji6] ale tak jak piszesz jak sie stara o dziecko to jednak to podstawa i trzeba brac juz przed [emoji6]

reklama
Wiecie co??????
W pracy donioslam zwolnienie i choc moja brygadzistka usmiechnieta i serdeczna osoba to te framugi co mnie i inne dziewczyny tak obgadywaly.. patzre i z fejsa dzis usunely!
jedna spotkala mnie 2 dni temu i wielce wypytywala udawala zatroskana a dzis widzę że usunęłą:D
czaicie to? bo ja nie.. i nie żebym płakała ale stare baby a tak głupie.
A są i tacy ludzie, szkoda mówić. Moja koleżanka, co znamy się od dzieciaka udaje przede mną ciąże, to czaicie? :D

nie kur*** ja już straciłam wiarę w ludzi. jak mozna miec taki charakter?

a kolezanka moze boi sie mowic bo ci sprawi ból?

nie kur*** ja już straciłam wiarę w ludzi. jak mozna miec taki charakter?

a kolezanka moze boi sie mowic bo ci sprawi ból?
Też tak myślę, kiedyś pomyliłam się i zamiast do innej koleżanki napisałam do niej smsa treści, że dostaliśmy zielone światło od lekarza a ona mi odpowiedziała, że już nie musi się starać i trwa to już 7 miesięcy :D

A, że jest przy tuszy to udaje, że to brzuch ciążowy. Nie wie kiedy zrobiła usg, o dziecku pisze tyle co zobaczy w preglife, niby ma wózek i ogólnie całą wyprawkę ale na żywo nigdy nie ma czasu żeby pokazać. Po prostu ciągle okłamuje mnie, że niby jest w ciązy, ciekawe co powie w październiku bo wtedy ma niby termin.

Niestety nie rozumiem takich ludzi i jezeli rzeczywiscie klamie to mozna przewidziec co Ci powie... albo poroni albo komplikacje po porodzie i dziecko zmarlo.. ale jesli dopusci sie czegos takiego to nie mam slow... daj boze by w tej ciazy byla i rzeczywiscie urodzila.

A, że jest przy tuszy to udaje, że to brzuch ciążowy. Nie wie kiedy zrobiła usg, o dziecku pisze tyle co zobaczy w preglife, niby ma wózek i ogólnie całą wyprawkę ale na żywo nigdy nie ma czasu żeby pokazać. Po prostu ciągle okłamuje mnie, że niby jest w ciązy, ciekawe co powie w październiku bo wtedy ma niby termin.
Ale.to już jest choroba psychiczna i tacy ludzie mogą stanowic zagrozenie dla innych, jesli nie podejma sie leczenia ;)

reklama
Niestety nie rozumiem takich ludzi i jezeli rzeczywiscie klamie to mozna przewidziec co Ci powie... albo poroni albo komplikacje po porodzie i dziecko zmarlo.. ale jesli dopusci sie czegos takiego to nie mam slow... daj boze by w tej ciazy byla i rzeczywiscie urodzila.
Tak ja znam scenariusz, jak zapytam o pogrzeb bo wtedy już robi się pogrzeb maleństwa to pewnie powie, że u nas w parafii nie będzie tylko w Malborku na cmentarzu komunalnym będzie chowane.
A w ciąży nie jest, bo teraz podjęła się pracy na mięsnym, a przed tym robiła badania do pracy m.in. rtg klatki piersiowej. Który pracodawca przyjmuje na mięsnym kobietę w zaawansowanej ciąży?

Do góry