Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dokładnie possala 5min i wypluła i drugi raz nie wzięła. Teraz leży na przewijany paczka małą i się rozgląda. Póki nie płacze nie ruszam jej idę zjeść kolacjęCzyli silny odruch ssania![]()
Moja jak ma czas czuwania to rzadko płacze. Najczęściej właśnie leży i się rozgląda. Przy lezaku ma ta pozytywke i potrafi już chwilę na niej uwagę skupić. Jak gra i świeci.No dokładnie possala 5min i wypluła i drugi raz nie wzięła. Teraz leży na przewijany paczka małą i się rozgląda. Póki nie płacze nie ruszam jej idę zjeść kolację
Z dwa razy w ciągu kilku dni spała 4 godziny. Kilka razy 3 godziny. A tak to śpi po 1/2 godziny w nocy w dzień malutko. Bo o 11 pojechaliśmy na zakupy. Wróciliśmy o 12. O 12.30 już była przebrana , najedzona i cały dzień płacz i próba spania. Przysypiała na góra 10minut. Teraz też próbuje usnąć wykąpana i słabo jej idzie .. leży , o dziwo sama i bez bujania ale.co chwila otwiera oczy .. próbuje ii biedn nie może. Szkoda mi już jej bardzo bo to nie trwa dwa dni ..
Może masz gorzej ale ja łatwo nie mam. Już w sumie nie chodzi o mnie tylko o małą, że się męczy. Więc nie oceniaj czy jest źle czy nie tylko na podstawie tego ile udaje mi się czasu spędzać na forumKlaudia to nie jest źle . Mój podczas karmienia wiesz co robi najczęściej ? Płacze bo robi kupę i brakuje mi rąk nie mówiąc o tym żeby jeszcze telefon trzymać [emoji16] i ostatnio mały też nie spał w ogóle w dzień
AniołekMoja jak ma czas czuwania to rzadko płacze. Najczęściej właśnie leży i się rozgląda. Przy lezaku ma ta pozytywke i potrafi już chwilę na niej uwagę skupić. Jak gra i świeci.
No w porównania do Aleksa dosłownie anioł.Aniołek [emoji173]️
Klaudia źle mnie zrozumiałaś . Nie wiem kto ma gorzej . Chciałam cię tylko pocieszyć a ty mi tu mówisz że cię oceniam .Może masz gorzej ale ja łatwo nie mam. Już w sumie nie chodzi o mnie tylko o małą, że się męczy. Więc nie oceniaj czy jest źle czy nie tylko na podstawie tego ile udaje mi się czasu spędzać na foruma co mu podajesz , Espumisan czy coś innego ?