Betii35
Fanka BB :)
Boziuuu jakie słodkości ❤I nasze corcieZobacz załącznik 891550
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziuuu jakie słodkości ❤I nasze corcieZobacz załącznik 891550
U nas nie jest jakos zimno [emoji57]sloneczko swieci [emoji4] rano bylo 3°C wiec wtedy to tak bylo chlodno [emoji57]U was też dzisiaj tak zimno?Idzie jesień, oby tylko była złota, słoneczna.
![]()
Od 14 do 25 wrzesnia jedziemy do Grecji(Nei Pori). To bedzie taki spozniony wypad rocznicowy.To gdzie się wybierasz na urlop kochana? Jakieś dalekie wojaże? Czy krajowo? Ja teraz jestem ostatni dzień w pracy i biorę wolne do końca tygodnia, ale będę chatę ogarniać![]()
HejJa tez mam synka z 2012 roku i staram sie o 2. Z jakiego miesiaca jest?
Noo mega, kurde 6 stopni w nocy było, w pracy wszyscy w bluzachU was też dzisiaj tak zimno?Idzie jesień, oby tylko była złota, słoneczna.
![]()
Byłam w Nei Pori, bardzo ładne miejsce!Od 14 do 25 wrzesnia jedziemy do Grecji(Nei Pori). To bedzie taki spozniony wypad rocznicowy.
A to masz remont czy poprostu jakies generalne porzadki?
Bede jeszcze kombinować, bo oszaleje 2 mceA spróbuj do kogoś innego się dostać, spróbuj jakoś nasciemniac, że rodzinny kazał ci pilną wizytę załatwić, że nie możesz czekać, że nikt cię nie chce przyjąć i takie tam [emoji4]
A moze akurat to ciaza. Bylo byl superOczywiście już sobie wkręcam jakieś dziwne objawychoć to serio dziwne żeby od tygodnia ciągle czuć brzuch jak na @, takie pobolewanie, a od wczoraj cisza..