Anulaa88
Fanka BB :)
A jak tam wyniki bilurubiny?[emoji5]Zobacz załącznik 892261 Kurde przyszłam do szpitala i ulokowali mnie na dostawce, teraz jestem 5 dzień, wszyscy wyszli i jestem sama w pokoju z moja księżniczka na wakacjach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak tam wyniki bilurubiny?[emoji5]Zobacz załącznik 892261 Kurde przyszłam do szpitala i ulokowali mnie na dostawce, teraz jestem 5 dzień, wszyscy wyszli i jestem sama w pokoju z moja księżniczka na wakacjach
Moja mała tez ma naczyniaka na brzuszku tez mówią ze zejdzieDziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
W Żeromskiego??Zobacz załącznik 892261 Kurde przyszłam do szpitala i ulokowali mnie na dostawce, teraz jestem 5 dzień, wszyscy wyszli i jestem sama w pokoju z moja księżniczka na wakacjach
165, świecimy się do 23 i jutro zobaczymyA jak tam wyniki bilurubiny?[emoji5]
TakW Żeromskiego??
Dokładnie, kiedyś tak czytałam, że kolki są wtedy jak pojawiają się codziennie, płacz trwa kilka h i utrzymuje się to kilka tygodni. Reszta to bóle brzuszka przy gazach/kupie, które wynikają z niedojrzałego układu pokarmowego.Wiecie co według mnie to nie są kolki, kolki nie przechodzą od tak i są ciągle w sensie codziennie o tej samej porze ale nie kilka dni tylko dłużej to trwa. Mój mały dzisiaj od 4 się męczył z bakami poprostu muszą jeszcze im układy trawienne dojrzeć. @KatiNails ty podajesz probiotyki chyba prawda? Właśnie się zastanawiam czy nie zakupić np. dicofloru.
Mojej siostry dzieciaki miały kolki i uwierzcie mi że pomimo paracetamolu, viburcolu, probiotyków i kropelek z Niemiec to nie przechodziło. Przeszlo jak dziecko osiągnęło pewien wiek.
A jak to wyglada? Bo moja mala na srodku glowy tez ma cos czerwonego.. myslalam ze to znamie jej wychodziDziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
Super cieszę się. Ja też bardzo zadowolona tylko u mnie było bardzo dużo kobiet. Nie byłam na dostawce i nawet chwilę byłam sama ale szybko mi dziewczynę dali do sali.Taksuper personel nie żałuje
I do kiedy będziesz stosowała ?Dawkowanie jest na opakowaniu. Jedne 3 krople raz na dzień, jedne 5 kropki. Zawsze napisane jest na ulotce.
Floractin (trzeba trzymać w lodówce)
Latopic (trzeba trzymać w lodówce)
Dicoflor
Trilac
Ogólnie jest bardzo dużo probiotykow dla dzieci na rynku.