G
gosc12
Gość
RozumiemTylko ze weź sobie poprawkę że ja mam alergików :* a alergia na białko mleka krowiego obciąża strasznie jelita. Więc ja moje dzieciaki muszę 'wspomagać'. Dlatego ja na pewno 2 lata będę podawać Maji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RozumiemTylko ze weź sobie poprawkę że ja mam alergików :* a alergia na białko mleka krowiego obciąża strasznie jelita. Więc ja moje dzieciaki muszę 'wspomagać'. Dlatego ja na pewno 2 lata będę podawać Maji.
I prawidłowoRozumiemja będę dopytywać pediatry
![]()
U nas trzeba dezycjs odebrać żeby kasa byłaDecyzje widzialam. Rozmawiałam ze znajomą z opieki, że wszystko mi się należy że mam czekać na telefon. I mam pytanie. Skoro decyzji nie dostałam do ręki to pieniądze jeszcze nie zostały wysłane tak ?
Zakładałam body na długi rękaw i bluzę, czapeczkę.Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°
Może nie wkładaj jej od razu do wody tylko najpierw stopy i polewaj coraz wyżej a dopiero za chwilę można posadzić dupkę w wanience. Ja mam na ręczniku dwie pieluchy tetrowe i najpierw wycieram pieluchami i zabieram je żeby leżał na suchym ręczniku przy całej pielęgnacji. Mojemu się podoba jak mu robię masaż oliwką, zaczynam od stópek. Ale musi być po cycu bo na głodnego to humoru do kąpieli i masażu nie ma ☺Tak od włożenia do wanienki. Po kąpieli okrywa ja ręcznikiem i chwile spróbuję ja uciszyć. Ale wrzask zaczyna die znowu e chwili oliwkowania. Gdy już ja ubieram to już nie jest taki krzyk tylko takie zależnie.
Mojej siostry córeczka miała naczyniaka na powiece lewego oczka po kilku miesiącach naczyniak znikł. Teraz ma 4 lata i ani znaku po nim nie ma.Dziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
No i na głodniaka tez nie była bo karmie ja co mniej więcej 3h a było mniej więcej 1.5 hWiec kochane zero rezultatu [emoji53]. .. wodę zrobiłam cieplejsza owinelam ja tetra w wanience włożyłam ręcznik no i tak się darla. Przed włożeniem jeszcze ja przytuliłam aby się wyciszyla bo rozbieranie tez nie jest fajne. Nie wiem jaki błąd robie. Taki sam miałam problem ze synem i teraz ona. Eh [emoji52]