KatiNails
Fanka BB :)
U nas były co chwilę wodniste. No ale alergiczne kupy to inaczejU mnie z kupkami jest tak już pod koniec karmienia jest lub zaraz po. Czasem ciut później ogólnie ile karmień tyle kup na dobę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas były co chwilę wodniste. No ale alergiczne kupy to inaczejU mnie z kupkami jest tak już pod koniec karmienia jest lub zaraz po. Czasem ciut później ogólnie ile karmień tyle kup na dobę.
Nie śmiej się [emoji23] ja urodziłam w pełnię [emoji23] a skurcze zaczęły się o 21-22 wtedy kiedy akurat było zaćmienie pełni [emoji23][emoji23][emoji23] boże nigdy w takie bzdury nie wierzyłam ale może faktycznie coś w tym jest [emoji23] Majce będę opowiadać jak to się urodziła w pełnię i zaćmienie [emoji23]Pełnią mówicie[emoji23][emoji23]. Hehe bo moja tez była niespokojna w nocy... Dziewczyny młoda karmie tak co 2 godziny choć powinnam co 3 ale ona nie wytrzymuje do tych trzech godzin ( nieraz jej się uda ) piję mi wtedy 60 nieraz 80 ml. Polozna mówi żeby ją przetrzymać i napoic ja herbatka ale ona wtedy mi ulewa bo po herbatce po 30 min i tak domaga się mleka. Polozna mówiła ze lepiej dla malucha aby jadł rzadziej a więcej ale ona je mniej a częściej ( co myślałam że to lepiej [emoji53]) mowie tu o mleku mm.... Na dodatek opazylam sobie rękę wrzątkiem i mnie boli Ah nie zdara ze mnie.
Ale ja się nie śmieje [emoji23] może też w to nie wierzę ale czasami myślę że też w tym coś jestNie śmiej się [emoji23] ja urodziłam w pełnię [emoji23] a skurcze zaczęły się o 21-22 wtedy kiedy akurat było zaćmienie pełni [emoji23][emoji23][emoji23] boże nigdy w takie bzdury nie wierzyłam ale może faktycznie coś w tym jest [emoji23] Majce będę opowiadać jak to się urodziła w pełnię i zaćmienie [emoji23]
Mówią że niby w pełnię najwięcej porodów. A wtedy było nas tylko dwie co w nocy rodziły. Zaraz przed moim cc dziewczyna naturalnie urodziła. Pół godziny później ja cc. Miałam pierwsza mieć cc, ale jak mnie przygotowywali, Cewnik itp to jej akurat wody odeszły i okazało się ze w 10 min rozwarcie z 5 na 10 i dawaj. Także mnie wyprzedziła [emoji23]Ale ja się nie śmieje [emoji23] może też w to nie wierzę ale czasami myślę że też w tym coś jest
Chyba tak, bo to tylko woda morskaI codziennie będziesz psikac ?
Hehe to nic nie odpoczęłaśja juz jak "na szpilkach" bo po 4 nad ranem odpadł chyba juz całkowicie czop,bo cala wkładka tego była..i teraz czekam na dalszy rozwój sytuacji i nie usnęłam już
Normalnie leżał.A trzymalas go na boku ?Moja też nie protestowała
![]()
Mój mały też się w nocy urodził i odpukać grzeczny. W nocy to anioł. Przewijanie karmienie i 3-4 godz snu☺Kacperek dał mamie popalić w pierwsza pełną noc razem. Położna mówiła że będzie ciężko bo mały urodził się w nocy i jego aktywność teraz wzrośnie ciut. Łobuz ale to chyba po tacie![]()
Co do plam z kupek to ja zostawiam w misce z proszkiem na kilka godzin a potem do pralki na 60 st. Mi mój mały kilka razy narobił na ręcznik zaraz po kąpieli ☺Ja polecam zapierac zwykłym szarym mydłem.zostawic na chwile i znowu zaprac. Wszystko ładnie schodziewentualnie zaprac i do pralki
Moja dziś jadła o 21.30,a obudziła się o 3.30...6 godzin... szok... Ale za to później zasnęła chyba przed 6...A ha o 6.40 pobudka bo młodego do przedszkola A nią do lekarza jadę skontrolować krwiaka.