Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez uzywam aplikacjiJa tez używam aplikacji bo nigdy nie wiedziałam o której ja karmiłam.
Mi lekarka przy wypisie mówiła, żeby używać tylko podpasek. Tamponów nie.Aaa dziewczyny powiedzcie mi czy używacie tamponow ? ? Podpaski mi strasznie odparzaja i generalnie zawsze używam w trakcie okresu tamponow. Co myślicie czy można juz ? ? Bardzo mało krwawie a tylek juz odparzony od tych podpasek.[emoji53]
Też używam aplikacji.Mi też młoda nasrala nie raz na recznikmęża trzy razy obsrala
Na pewno nie jadła 6 godzin, bo aplikacji do karmienia używam, bo czasem nie pamiętam którym cyckiem i kontroluje czas właśnie. Bo jak nie używałam to nie pamiętałem o której jadla![]()
Moja też ma naczynko na powieceMoja ma naczynko na powiece i między brwiami nad noskiem. Lekarka powiedziała , że nawet do 3 roku życia może być.
Ja kombinezonKupujecie dzieciom na jesień kurteczkę czy kombinezon?
Ty miałaś chyba cc to może inaczej, po sn nie odważyłabym się jeszcze włożyć tampona [emoji16]
Na jesień i na zimę kupię kombinezony. Na wiosnę dopiero jakąś kurteczkę pierwsząKupujecie dzieciom na jesień kurteczkę czy kombinezon?