lafantynka
Fanka BB :)
Ooooo moje ulubione imięKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo moje ulubione imięKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia
Ja NK mam 22% to też wysokwysoko to chyba też nie powinnamJa miałam przy drugim transferze i w moim przyapdku nie pomogło.Dziewczyny piszą ,ze jak ma się wysokie NK to nie powino się mieć scratchingu-ja mam podwyższone 17% ale czy to oznacza wysokie to nie wiem.
Próbuje się wszystkiego.
Brzuch boli ze strachu.. znowu obcy facet będzie badac... jeszcze 2 godziny
Jaka piekna Marysienka [emoji7] Jakby sie usmiechalaKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia
Kochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia
Zawsze jest prawdopodobienstwo, tak jak i miliona innych roznych chorob na swiecie, mysle ze nie warto sie tym zadreczac na zaś, niestety co ma byc to bedzie. Jednak w najwiekszej grupie ryzyka sa pary powyzej 35 r.ż. oraz te gdzie w rodzinach wystepowaly choroby gen.Dziewczynki mam poważne pytanie bo mi głupie myśli chodzą po głowie. Dużo piszecie tutaj o testach papa i jakiś innych i zawsze podajecie dobre wieści ze wszystko ok. Czy zdarza się ze jednak dzieciaczki są chore? Wiem, ze jest jakieś prawdopodobieństwo wad genetycznych ale jak często to się zdarza?
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jakie macie skutki/objawy endometriozy. Ten temat nie daje mi spokoju ostatnio. W sumie żaden lekarz mi nie wspomniał nawet słówkiem, że powinnam się tym zająć. Ale jak tak się zaczęłam wczytywać w różne stronki, to oczywiście wszystkie objawy do mnie pasująNie wiem czy lekarze są pewni, że tego cholerstwa nie mam, czy po prostu nikt nie wpadł na to żeby mnie wysłać na laparoskopię. A ja mam bóle miesiączkowe, tyłozgięcie macicy, bakterie w kanale szyjki macicy... I już sama nie wiem. Na laparoskopię też mi się nie uśmiecha, bo czytałam, że taki zabieg nie jest bez wpływu na zdrowie. Co was skłoniło, żeby szukać u siebie endomendo?
Ślicznie, ale fajna fotka. Wszystko ładnie widać. [emoji7] a ten wyrostek to nie jest coś tak do góry skierowany? [emoji848]Kochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia