reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana:
Lutnius 3x2 -2 opakowania tyg, 42 tab = ok. 350zł
Prolutex 2x1= 14ampułek, 1ampulka 25zl = 350zl tygodniowo
Neoparin 1x1, w opakowaniu jest 10, ja zużywam 7, opakowanie kosztuje około 90zł. <W tym tyg,się walnełam w dawkach i dalam 2 dni 2x1 (oby nie zaszkodzilo to dla zarodeczka)>
Duphaston 3x2=42 tab. 2 opakowania = ok. 50zł
Łącznie wychodzi okolo 840zł tygodniowo
Estrofenu 2x1 nawet nie liczę, bo to groszowe ceny. Relanium też kilka dni łyknelam ;)

Niestety się nazbiera. Ale to wszystko nic, kosza- za jedną nogę wisiał a za dwie :) Ból - szybko się o tym zapomni, aby sie udalo :(
@nataliaNNW gdzie Ty to kobieto kupujesz??? Masakra jakaś te ceny :/

@Ozis, ja to raczej pazdziernik jak wszystko dobrze pojdzie z immunosupresja

@Kurcia, te polskie zabielane zupy! Ja ogolnie malo zup jem i nie lubimy smietany a wiec z tym mam spokoj, dla mnie najczesciej to chyba z cukrem bo jego tez probuje ograniczyc, nawet ten naturalny. Sery, jogurty odstawilam bez problemu! Najwiekszy dla mnie problem to chleb ale juz to tez ogarnelam. Ja glownie jem salatki i mieso, wszystko tylko z oliwa albo roznego typu olejami, ogolnie zadnego przetworzonego posilku. Najlepsze moje danie to salatki :) Duzo buraczkow jem ostatnio, wszedzie je wkladam gdzie sie da!

@Niezapominajka2018, trzymac bede kciuki!! Nigdy nie wiadomo z hiperka, a wczesniej mialas? Ktora to procedura u Ciebie?

@annemarie, wspaniale!! Juz niedlugo! [emoji106]

@Olk@24, no moze sie uda wspolnie!! A co Ci powstrzymuje, czekasz na kolejny cykl czy jak?

@Felia, swieta prawda co napisalas o tych lekach. To co teraz jest w pozywieniu teraz to doslownie ciezko uwierzyc!! Przez to tez te wszystkie choroby sie rozmnazaja na swiecie, wliczajac nieplodnosc :( Dlatego jest mega wazne jest zdrowo! @Ozis, otworz wedzarnie to bedziesz nam dobrocie przesylac! Ja nawet do Szwajcarii poprosze [emoji12]

reklama
W sumie faktycznie masz duże dawki. Ja kupuje też część u siebie w klinice leków A część zamawiam w miejscowej aptece. Średnio na każdym z leków wychodzi po 30-40zl taniej
To bardzo dużo!!!! Lutinus u mnie w klinice kosztuje opakowanie około 150 a w aptece 250zl. Prolutex tez w klinice bo w aptece cena identyczna-25zl za ampułkę wychodzi. Neoparin w różnych aptekach kupywalam wszędzie za ponad 80zl.

Do góry