reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka
monysia
śliczna m;-)alusia dzieciaczki są takie cudne:tak:
czarnulka
super fotki w jakim programie to robisz? ja mam foto expres niestety nie ma takich bajerków.A Wikusia to miała ubrane takie futerkowe czy też zrobiłaś:szok:

Widać ze sie poznałyście z luszczynka i trysią :-)tylko jeszcze ja zostałam:-D:-D
Macie kontakt z karoliną co z nią:szok::szok::szok:?????????????????????//////////

reklama
oliwka niestety z karloliną nie mamy kontaktu :-( chyba juz niechce z nami pisać :-( A fotki robie w PSP X PL a dodatki ściągam z netu :-) a to futerkowe ubranko miała ubrane Wikusia od babci :-)

Witam Kobitki! :-)

Monysiu Milenka jest slodziachna :tak::-) Ja tez chce wiecej!!!!!!!!!!!! :tak::-D

Czarnulko Wiki wyglada bosssko w tym futerku :tak::-) a powiedz mi gdzie mozna kupic takie cudo ?? Bo BAAAARDZO mi sie podoba :happy:

Oliwka no to czekam do nastepnego spotkania zeby w koncu Cie poznac ;-) A jak tam Twoje Gwiazdeczki? :happy:

Justynko Ty chyba sie nie obrazilas, nie myslalas ze to na powaznie?:sorry: Slonce Ty moje :happy:

A ja mam znow dzis ochote na winko :-p ale nie moge bo dostalam @ :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: i juz wystarczajaco mnie z bolu skreca :-(

Witam

monysia....jaka Milenka jest słodka....co w sobie takie małe dzieciaczki mają, że na ich widok aż serce ściska:laugh2::happy:

Filipku 100 latek. Niech się spełnią Twe marzenia:rofl2:

A na skrzynce mojej brak zdjęć.....aaaann@op.pl:cool:

U nas zapieprz nieziemski więc wybaczcie ale nie da rady sobie z Wami długo dyskutować, bo zauważyułam, że zaczyna trochę nasz wątek ożywać:laugh2:

Luczynko tą czapke i szal Wikusia założyła babci hihihi Takie duze ;-) Emilce w tym roku tez chcemy taką fotke zrobić ;-) a ja winka bym sie napiła na twoim miejscu ;-) bo by ból rozluźniło ;-)

Filipku STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 buziaki ogromne

a ja padam na ryjek.

z Karolą to kontak ma chyba Mokatka i Izka. bo chyba one razem spotykały sie na spacerkach.

stęskniłam sie za Mokatką

a Milenka to mi się do tatusia wydake być podobna :happy: śliczna jest

Czarnulko ale ze mnie gapa :-p jak ja to przeczytalam :eek::-D

Anian Ty mnie tu nie podpuszczaj :-p

Kaska oj mnie tez brakuje Mokkatki na BB:-( ale Ona chyba uz kompletnie o nas zapomniala :baffled::-(

reklama
Do góry