reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ja wkelajam kilka fotek Wikusi (z sinym oczkiem) i Emilki :biggrin2: Fotki z dzisiaj rano ;-)

3deb1a28.jpg

bab36aa9.jpg

A tu troszke starsza fotka Wikusi ;-)

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 92KB).
4aa99939.jpg

cześc dzieczyny mam do was wielką prośbę Poszukuję jakiegoś dobrego okulisty dziecięcego z okolic Chorzowa, katowic Julka ma gradówki na obu oczkach i bardzo mnie to martwi . leczymy się już kilka miesięcy ale nieskutecznie. byłyśmy u kilku okulistów ale jakoś nie zrobili na nas dobrego wrażenia- olewające podejscie i tyle Może znacie kogoś kto bedzie się znał na rzeczy. Dzięki i Pozdrawiam
Mama Julki

Załączniki

• 22.JPG
    22.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 29
birthday32bk6.gif
STO LAT FILIPKU :-):-)
Czarnulka
super lale wygladaja,Emilka ma ciemne oczka a Wikusia niebieskie i blondyneczka.U mnie jest tak samo młodsza ma ciemne oczka i włoski za tatą:tak:a Oliwia ma moje oczy :-D Fajnie w tej czapie wyszła Wikunia.
madzia niestety nieznam :no:

Cześć Mamuśki !!!

No i wczoraj nie zdąrzyłam zajrzeć
do Was znowu żeby ponadrabiać
zaległości bo zleźli się goście :baffled:
co chwila ktoś :confused2: a mi już siły brakowało :crazy:
dziś na szczęście jeszcze nikt nie przyszedł
i mam nadzieje że tak zostanie
bo Mała dała nam dziś w kość
noce w miare ok bo co 2h się dziś budziła
ale dzisiejszy dzień to masakra
tylko ją od cyca odstawiłam to w ryk :sorry: