reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie właśnie teraz czas jakiś niskich temp przed tą owu. Zawsze jakieś 36,6/7 a teraz 36,3?! I ta mokrosc [emoji849][emoji849][emoji849] tego nie lubie najbardziej.

Dziewczyny jak myslicie? Ide dzis na urodziny. Moge sie napic czy lepiej nie? Bo w sumie @ brak a test negatywny.
Ja zrobiłam test w 10dc bo byłam na grillu przedweselnym był biały więc wypiłam piwo, potem było w sobotę wesele. Myślałam sobie że pojechałam tyle km na wesele test biały i będę cudowac, woec wypilam szampana i jednego drinka. Po 2 dniach mialam pozytywny test. Ale pocieszam sie ze bylo bardzo wczesnie, kilka dni przed @ i testy nie wykazywały, że nastąpiło już zagnieżdżanie.

Ja też jak byłam w ciąży (o ktorej nie wiedziałam) to piłam na weselu. Nawet mi wtedy do głowy nie przyszło że mogę w niej być wiec nie żałowałam sobie ;) młody zdrowy jak ryba.

To ja zaszalalam w sylwestra impreza była do 8 rano. Oczywiście trochę się wypiło właściwie aż za dużo. W styczniu zrobiłam test dwie mega krechy poszłam do gina 6 tydzień ciąży ja w szoku. Cała ciaze się martwilam że zaszkodzilam córce tym piciem. Najlepsze jest to ze nawet nie pomyslalam o ciąży bo staraliśmy się 9 miesięcy i nic więc myślałam że teraz też nic z tego nie będzie. A tu jednak było :D

Wszystko ok :) dużo szybciej się męczę, szczególnie na siłowni, zdarza mi się tak westchnąć głęboko czasami :p i cały czas praktycznie czuję brzuch. Nie jak na @, ale takie jakby zakwasy? Nie wiem jak to określić.. I brzuch wzdęty dość. Poza tym wielkie cycki [emoji23]
Jestem też po powtórce bety, dwa dni temu było 263, dziś rano robiłam dla porównania i czekam na wynikiNie ma mnie bo nie chcę wybiegać przed szereg :p 24 września mam wizytę serduszkową i jeśli wszystko będzie okej to się melduję :) na razie 5t4d więc jestem ostrożnie optymistyczna :)
Wszystko będzie dobrze ❤️

No i chyba wlasnie tak zrobie. A zas bedzie gadka czemu nie pije...ah
Kasia, pij jak masz ochotę [emoji14] ja w oczekiwaniu na betę ostatniego papierosa wypaliłam [emoji23] nawet jak się zagnieżdża to nie masz opcji zaszkodzić, dziecko na początku czerpie z ciałka żółtego, dopiero jak się wykształci łożysko to od nas.
Udanej zabawy na urodzinach! :)

reklama
Zus dostal zwwolnienie ciazowe. oczywiscie wstrzymali wyplate i każa dosłac druk Z-3. co oni jeszcze beda chciec ode mnie. najlepsze ze chca najpzniej do 17.09 a ja to musze z poznania ksiegowego dorwac i on musi mi to wypelnic po czym wyslac a z jego ruchami moze byc ciezko na czas heh

Do góry