To skaplikowane bo ja mialam punkcje 6.08, zarodki 5ci dniowe mrozone, i w nast cyklu 30.08 transfer....Dzień punkcji to jakby dwa tygodnie plus wiek zarodka i wychodzi Ci dzień ciazy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To skaplikowane bo ja mialam punkcje 6.08, zarodki 5ci dniowe mrozone, i w nast cyklu 30.08 transfer....Dzień punkcji to jakby dwa tygodnie plus wiek zarodka i wychodzi Ci dzień ciazy.
W Macierzynstwie, najpierw chodzilismy do dr Mirockiego, pozniej i on nas przygotowywal do in vitro dr Wyroba i jego moge polecic, dziala szybko i sprawnie. Mamy jeszcze 2 zarodki i napewno u niego bedziemy chcieli miec nastepne transfery. Teraz sie ciesze ze tylko 2 zarodki zostaly, wczesniej o tym nie myslalam, chcialam jak najwiecej zarodkow /szans, ale teraz nie oddalabym juz ich chybaPati w której klinice w krk ci się udało? Beta nigdy nie jest za wysoka.
DziekiGratuluje @Patti83![]()

@dżoasia kciuki by jajka dobrze rosłyHej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?
@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji.
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych.Samych pięknych widoków Ci życzę.
Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane.
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą.Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu.
Powodzenia. :*
Miłego dnia. :*
Betę robię 13.09 mam trzy weryfikacje. Następna przypada 16.09 w niedzielę więc przesunę na 17.09 a ostatnia 19.09. Za każdym razem beta estradiol i prog do sprawdzenia. Możesz Jystynko wpisać do kolendarza.
Najlepiej dodać 14 dni +wiek zarodka + ilość dpt a to dlatego, że transfer może być nawet 20 lub później dnia cyklu a wtedy wychodziłoby, że dzidziuś jest za mały w stosunku do rzekomego tygodnia ciąży i byłaby panika. Te założenia z tygodniami ciąży od dnia @ są skalkulowane dla idealnych cykli 28 dniowych.Co do tego liczenia tygodnia ciazy to ja nadal tego nie kumam. Gdzies tam w necie czytalam, ze jak na kriotransferze, to od pierwszego dnia miesiaczki i to wszystko. Tu chyba na forum, ze ilosc dni od transferu plus 14 plus wiek zarodka. Takze w tej kwestii jestem juz glubia![]()
Hmm ta druga opcja mialaby sens, w pon po wizycie zapytam sie lekarza i dam znac, moze sie komus przydaCo do tego liczenia tygodnia ciazy to ja nadal tego nie kumam. Gdzies tam w necie czytalam, ze jak na kriotransferze, to od pierwszego dnia miesiaczki i to wszystko. Tu chyba na forum, ze ilosc dni od transferu plus 14 plus wiek zarodka. Takze w tej kwestii jestem juz glubia![]()