Maljan
Fanka BB :)
Mój też dzisiaj w nocy spał 5h ciągiemMój od kilku nocy śpi po 5 godz i w dzień też długo wytrzymuje 4-5 godzin. [emoji5]
Fajne minki robi[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też dzisiaj w nocy spał 5h ciągiemMój od kilku nocy śpi po 5 godz i w dzień też długo wytrzymuje 4-5 godzin. [emoji5]
Fajne minki robi[emoji5]
Tzn ile dziennie daje..dobre pytanieTo super przybrała. A ile razy dziennie dajesz mm? W większości jest na Twoim mleczku?
To Piotruś będzie 2 razy kłuty bo tą skojarzoną plus pneumokoki i doustnie na rota
W nd byl 6Ale jej przybylo[emoji50] a byla taka malutka. Ktory to tydzien?
Moja w dzien roznie.. wczoraj budzila sie po 15 minutach spania :/ a przedwczoraj spala slicznie..Mój też dzisiaj w nocy spał 5h ciągiemale w dzień to nie ma szans... wyjątkowo ostatnio udaje mu się przespać 2-3h
SłodkaMajeczka dziś dla odmiany nie jest różowa [emoji23]Zobacz załącznik 897069
Z tego co mi pielegniara mowila to pneumokoki juz sa obowiazkowa szczepionka.. weszla ustawa niedawno chyba..Dziecko jest narażone na pneumokoki w dużych skupiskach ludzkich np w żłobkach. Wolałabym teraz go nie kłuć skoro w takich skupiskach nie będzie przebywał. Córki wogole nie szczepilismy na pneumokoki bo szczepie tylko na te obowiązkowe żadnych zalecanych nie chce. Kiedyś szczepilo się na pneumokoki dzieciaki żłobkowe czyli ok. Roczne a teraz już w 6 tyg można. Ale jednak wolałabym poczekać.
Chyba tak chociaż w książeczce jej nie mam no i pediatra nic mi nie mówiła. Ale i tak wolałabym to odwlec w czasie chociaż wtedy pewnie będą mnie ścigać...:OZ tego co mi pielegniara mowila to pneumokoki juz sa obowiazkowa szczepionka.. weszla ustawa niedawno chyba..
I ja teżDaj spokój... Pewnie tak samo bym zareagowała☹