kasiula222
Fanka BB :)
Dziewczyny co na przeziębienie w ciązy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Przeziębienie w ciąży - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla KobietDziewczyny co na przeziębienie w ciązy ?
Właśnie jem nalesniki i zobaczyłam twoja pizzę normalnie prawie ślina mi na ekran spadłaZapraszam na pizze! Został jeszcze jeden kawałek.Zobacz załącznik 897252
Trzymam kciukiMam wyniki. Znowu coś podwyższonego...
Zobacz załącznik 897266
Nie wiedziałam. Myślałam, że jak poinformowałam w rejestracji, że jestem w ciąży to, że powiadomi lekarza, bo nawet rozmawiała z lekarzem i mi kartę zakładała. A jeszcze się mnie pytała czy będę prowadzić ciążę u nich a potem paliła głupa, że ona nagle nic nie wieAle to Panie z rejestracji nie przekazują info ze jesteś w ciąży. Sama musisz każdego lekarza u którego tylko jesteś poinformować o tym fakcie.
20 września więc już za chwilę.Trzymam kciukikiedy powinna być @?
Oby!Ja
Żeby nie przyszła![]()
W ciąży jest podwyższonyOby!W ogóle zdziwił mnie wynik progesteronu, że taki wysoki jest.
![]()