Kochana szczerze to nie mam parcia na kp. Maz dzis kupil jakies mleczko hipp przeciw kolkom, zaparciom, coś tam cos tam-pisze tak bo dzwonil ze sklepu

i bedziemy probowac. Ja bede mleko odciagac. Bedzie chcial pic z piersi to fajnie, jak nie to bedzie butla. Wrocilismy ze spaceru i jeszcze spi. Co do jego wagi to musze poszperac ile dziecko powinno przybierac. On od powrotu ze szpitala przybral troche ponad pol kg a jutro bedzie mial 4 tygodnie. Co di przyrostu wagi to tydzien temu ostatni raz byl wazony przez "fachowca" a tak to sami go wazymy. Raz byla taka sytuacja ze w poniedziałek byla polozna i waxyl 3940. We wtorek strasznie plakal, juz nie wiedxielismy co robic i zadzwonilam zdesperowana do poliznej i powiedziala zeby sprobowac podac mm. Wizyte położnej mialam w srode i w tedy Hubcio ważył 40 gram mniej. Za dwa dni to raczej nie powinno go ubyc tylko powinien przybrac na wadze moim zdaniem dlatego mimo iz caly czas siedzial na cycu to bidok musiał byc głodny. Mam odciagniete 240 ml i zobaczymy ile zje. Pierwsze dam mu 70 bo tyle mam.swiezego nie z lodowki, potem cyc a potem albo moje albo to mm