kasiula222
Fanka BB :)
Wiktorka a ponoc ten test Nifty też się myli czasem ...? Też myślałam go zrobić ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ta sama strona, czemu jej nie widzialam [emoji848] chyba pora na kontrole u okulisty [emoji57]
@maroosia04 trzymam kciuki zeby jednak teraz wam sie udalo, ale jesli nie to moze rzeczywiscie idz do gin, albo jakos dziwnie te testy ci dzialaja a wszystko jest ok ale moze pecherzyki ci nie pekaja ??[emoji848]
No to jesli (tfu tfu!) Teraz wam nie wyjdzie to moze sie przejdz do gin, na monitoring [emoji6]Czy pękają, to nie mam pojęcia. Nigdy nie byłam na obserwacji cyklu.
No to jesli (tfu tfu!) Teraz wam nie wyjdzie to moze sie przejdz do gin, na monitoring [emoji6]
Ale ja trzymam kciuki zeby jednak żaden monitoring nie byl potrzebny [emoji3]
Ten certyfikat nabywa się co roku, tzn co rok lekarz musi przejść szkolenie by znowu przedłużyć certyfikat.Wlasnie miałam ci napisać ale zerknelam jeszcze raz na liste fmf i juz tam tej lekarki nie ma ? [emoji848] to tak może lekarz przestac miec uprawnienia [emoji780][emoji780] ale sie teraz zdziwiłam [emoji848]
Ale mimo wszystko moze sobie zerknac i w razie co zadzwonic i dowiedziec sie co i jak [emoji57] zerknij na Femvita w ZG, dr P. Woźniakowska-Gondek
2 z tego co pamiętam to był stan zapalny. 3 i wyżej trzeba się bać. Będzie dobrze pojedziesz i się dowiesz co i jak :*Właśnie dowiedziałam się że na cytologii miałam 2 stopień lekarka chciała żebym przyjechała więc zaczęłam się już absolutnie denerwować.